Random Runner – utilgjengelig

Random Runner var en av de mange populære spilleautomatene som var å finne rundt om i Norge for en del år tilbake, og som mange sikkert har savnet. Nå som 7red har fått laget en suveren nettutgave av automaten er det nok mange som vil benytte muligheten til å drømme seg tilbake noen år…

Norgesautomaten Random Runner

Random Runner er som sagt en av de klassiske spilleautomatene som er så forlokkende på oss som opplevde tiden da vi kunne stikke innom bensinstasjonen og spille for en liten slant. Automaten har et basisspill og et toppspill, også dette helt i tråd med hvordan den ekte automaten så ut. I begge spillene finner vi tre hjul, men i basisspillet er det bare én gevinstlinje, mens det i toppspillet er 5 linjer. Random Runner lar oss spille med tre forskjellige myntverdier – 1, 5 og 10 – og med én mynt pr. linje.

Prinsippet med et basisspill og et toppspill var vanlig blant de norske spilleautomatene. Man starter spillet på hjulene nede, altså i basisspillet, og spiller helt til man vinner en gevinst. Når man har vunnet en gevinst har man sjansen til å beholde den og fortsette basisspillet, eller man kan velge å overføre gevinsten til toppspillet for å forsøke å vinne større gevinster. Toppgevinsten i Random Runner er 200 mynter, og den innkasserer man når man får 3 stjernesymboler i toppspillet. Man kan føre penger tilbake fra toppspillet og ned til basisspillet hvis man skulle ønske det.

Random Runner har en hold-funksjon i basisspillet som gir oss muligheten til å spare/holde posisjonen på utvalgte hjul i ett spinn. Automaten er snill og velger ut hjul som det kan være lurt å holde på, men dette har vi muligheten til å overse hvis vi ønsker det. Man trykker på ‘Spare’-knappen for aktivere/slå av Hold-funksjonen.

Kronesymbolene er viktige i og med at de gir 20 mynter i utbetaling uansett hvor de havner på hjulene, nesten som en slags scatter – også i basisspillet.

Prøv Random Runner gratis her hos oss, eller stikk innom casinoet til NordicSlots.com og prøv med ekte penger!