Rapunzel’s Tower

Quickspin har forvandlet historien om Rapunzel til en fabelaktig spilleautomat i spillet Rapunzel’s Tower! Kom deg til gratisrundene og klatre opp i tårnet etter den innesperrede pikens hår!

Betsafe Bonus

Unibet Bonus

Quickspin har funnet en nisje innenfor spilleautomat-segmentet hvor de har klart å plassere seg, og det har de gjort ved å gjøre en rekke eventyr om til suverene spilleautomater, og Rapunzel’s Tower er en av disse! I vår omtale av automaten får du vite akkurat hve det er vi liker så godt med denne automaten, samt at du kan prøve noen runder gratis på den!

Quickspin har laget flere automater; prøv også spennende Treasure Island og historiske Beowulf!

Harde fakta

Vi har til vane med å starte med oppsett og innsats og vi gjør intet unntak denne gangen. Rapunzel’s Tower er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 20 rekker man kan vinne gevinster langs. Når det gjelder innsatsen så vil den variere alt etter om man vil spille med bonusspillet aktivert eller ikke, men vi tar utgangspunkt i at man spiller med dette spillet aktivert. Minste innsats pr. spinn blir derfor på 0.30 kreditter, mens maksimal innsats blir 180 kreditter.

Funksjoner

Rapunzel’s Tower har flere gode funksjoner, og vi kan her trekke frem Bonus Wilds, Stacked Wilds, free spins og Tower-spillet. I avsnittene under ser vi nærmere på all denne herlige underholdningen.

Stacked Wilds
Symbolet av Rapunzel fungerer som wild, eller joker om du vil, og kan erstatte alle symboler med unntak av free spin-symbolet. Symbolet kan derfor være en del av kombinasjoner bestående av andre symboler i spillet og vil derfor kunne gi oss flere gevinster. I Rapunzel’s Tower opptrer wildsymbolet stacked, eller stablet, hvilket betyr at det kan dekke alt fra 1-3 symboler på hjulene, og dermed gi store muligheter for gevinster.

Bonus Wilds
Vi finner et Bonus Wild-symbol som er illustrert av hestehalen til Rapunzel, og hvis man får 3 eksemplarer av dette symbolet på hjulene starter bonusrunden. Det som da skjer er at disse wildsymbolene vil holde sin posisjon på hjulene, og man blir tildelt free spins helt til man vinner en gevinst hvor wildsymbolene er med. Husk at bonusspillet må være aktivert hvis man skal ha muligheten til å starte det.

Free spins
Free spin-symbolet er symbolet som viser tårnet og Rapunzel’s hår i silhuett, og hvis man får 3 eksemplarer av dette på hjulene vinner man 10 free spins. Symbolene vil kun komme til syne på hjul 2, 3 og 4.

Tower-spillet
Tower-spillet aktiveres når man er i free spins-spillet, og her skal man klatre opp i tårnet for å redde Rapunzel! For hvert Bonus Wild symbol som dukker opp på hjulene i free spins vil man klatre lenger og lenger opp i tårnet – ett symbol betyr ett trinn opp.

Trinn 10 gir 2 ekstra free spins.
Trinn 15 gir 1 ekstra free spin.
Trinn 20 gir 2 ekstra free spins.
Trinn 25 gir 2 ekstra free spins i tillegg til at alle gevinster på gjenstående spinn blir multiplisert med 2.

Oppsummering

Rapunzel’s Tower er en meget bra spilleautomat og Quickspin har virkelig gjort en god jobb med å adaptere denne historien inn i spilleautomat-formatet. Gode funksjoner og strålende grafikk gjør dette til en herlig automat å spille på!