Reel Rush

Reel Rush er en komplett annerledes spilleautomat enn det vi er vant med, men du verden for et godt stykke arbeid dette er av Net Entertainment!

I Reel Rush er alt egentlig helt enkelt og nokså ukomplisert, men det fungerer allikevel særdeles godt. Vinn 6 gevinster på rad og kom deg til gratisrundene hvor det venter hele 3125 måter å vinne på! Dette vil du ikke gå glipp av. Sjekk også Wild Rocket som også har et spesielt oppsett som kan minne om dette!

Reel Rush

Oppsett utenom det vanlige

Vi er nesten nødt til å kommentere det uvanlige oppsettet på Reel Rush, for her får vi 5 hjul og 5 rader, og altså totalt 25 symboler i sving når alle er synlige. Gevinstlinjene er droppet til fordel for såkalte Way Wins, og det holder derfor at symboler i en vinnende kombinasjon havner på inntilliggende hjul.

Det som er litt spesielt er at det før et nytt spinn bare er 13 av disse 25 symbolene som er synlige, og vi finner da 5 symboler på hjul 3, 3 symboler på hjul 2 og 4 og 1 symbol på hjul 1 og 5. Nesten halvparten av symbolene på hjulene vil derfor være skjult bak blå felter. Dette vil imidlertid forandre seg drastisk når gevinstene begynner å hagle inn!

Lås opp flere symboler

Når du får en vinnende kombinasjon, vil to nye felter forsvinne og gjøre to nye symboler synlige på hjul 1. Man får deretter et gratis respinn, og lykkes man også med dette låses det opp to nye symboler på hjul 5, samt at man får enda en ny runde.

Sånn vil det fortsette helt til du ikke får flere vinnende kombinasjoner eller til du klarer å låse opp alle 25!

Reel Rush Big Win

8 gratisrunder

Hvis du vinner en gevinst etter det 5. respinnet har du altså klart å fått alle de 25 symbolene synlig, og har dermed vunnet tilgang til gratisrundene. Du vinner totalt 8 free spins der, og i disse rundene spiller man med alle symbolene aktiv på hjulene og man har derfor hele 3125 måter å vinne på! Man skal være forsiktige med å garantere noe som helst, men sjansen er i hvert fall stor for at man kan vinne noen enorme gevinster her – helt avhengig av hvor mye man satser selvsagt og om man er heldig med wildsymbolene.

Joker/Wild

Reel Rush har selvsagt et wildsymbol som kan dukke opp på hjulene og dette fungerer som en joker, og kan ta egenskapene til alle de andre symbolene i automaten. Wildsymbolet vises kun på hjul 2-5, og hvis man er litt heldig med dette symbolet i gratisrundene kan man vinne kolossale gevinster.

Oppsummering

Alt i alt er vi bare nødt til å si oss imponert over NetEnts oppfinnsomhet når det kommer til spesialfunksjoner, og Reel Rush er virkelig noe helt spesielt. Det gjøres så enkelt men allikevel så bra, og vi blir overrasket hvis ikke dette blir en like stor suksess som så mange av de andre automatene til selskapet!

Video