Reel Steal

Velkommen til Reel Steal og en udødelig spilleautomatklassiker fra Net Entertainment! Her begir vi oss tilbake til det glade 70-tallet i en automat som gir oss assosiasjoner til Shaft, både når det kommer til den funky musikken og automatens utseende. Hos Spill Norgesautomaten spiller du Reel Steal fra NetEnt gratis så lenge du vil. Du spiller automaten med ekte penger hos en eller flere av de NetEnt-casinoene som har bannere rundt automaten. Blir det tomt for lekepenger er det bare å laste siden inn på nytt!

Reel Steal – en tidløs klassiker fra Net Entertainment!

Etterhvert som tiden går så får enkelte spileautomater en nostalgisk verdi. Reel Steal er definitivt en av disse og en klassiker som, i skrivende stund, har eksistert i Net Entertainments utvalg av spilleautomater i mange år. Automaten er ikke spesiell på noe som helst slags vis, men den tiltaler allikevel en stor mengde spillere her i Norge.

I Reel Steal handler det om, akkurat som navnet antyder, å gjennomføre århundrets største brekk. Som hjelp har du dine kompiser, et ordentlig amerikansk dollarglis av en bil samt våpen og sprengladninger. Det handler altså om å slå inn på forbryterske veier, noe som i spilleautomatenes verden kan være ganske morsomt. Lykkes du venter det deg en skikkelig belønning.

Er du ute etter en spilleautomat med mange gevinstlinjer og like mange vinnerkombinasjoner, kan du snu og lete en annen plass med det samme. Reel Steal er nemlig ikke det du leter etter, og automaten har faktisk så få som ni gevinstlinjer, noe som er et mager antall når det kommer til spilleautomater fra Net Entertainment. På den andre siden så er Reel Steal en relativt billig automat som har en maksinnsats på 450 kroner.

All sin enkelhet til tross – Reel Steal har et par spesialfunksjoner det er verdt å nevne. Bilen er for eksempel automatens wildsymbol og er en symbol som erstatter alle andre vanlige symboler i automaten. Sprengladningen er scatter og kan aktivere både gratisrunder og betale ut gevinster. Du kan vinne 15, 20 eller 25 gratisrunder alt etter hvor mange dynamittgubber som vises på hjulene. Scatteren trenger ikke å følge gevinstlinjene for å gi gevinst.

I gratisrundene finnes det en mulighet til å få bedre betalt enn ellers, for der blir alle gevinsten multiplisert med 5 i forhold til normal utbetaling. Dessuten er wildsymbolene riktig så generøse i rundene. Inngår wildsymbolene i en vinnende kombinasjon får du nemlig en gevinst som tilsvarer 25 ganger den gevinsten som er oppgitt i gevinsttabellen.

Mer en dette er det ikke å si angående Reel Steal. Er du ute etter en lettspilt spilleautomat så er det meget mulig at du vil like denne, mens spillere som er ute etter mer avanserte spilleautomater ikke finner det de er ute etter her. Er du usikker så er det ikke verre enn at du prøver et par gratisrunder her på Spill Norgesautomaten, noe som kan gi en indikasjon på om dette er noe for deg eller ikke.

Det finnes flere klassiske videoautomater fra Net Entertainment; sjekk bare ut Champion of the Track og Excalibur!