Relic Raiders

Hvis du er av den eventyrlystne typen som kunne tenke deg å reise verden rundt på jakt etter skatter, så vil spilleautomaten Relic Raiders passe deg som hånd i hanske. Her får man leve ut sine våteste Indiana Jones-drømmer mens man krysser kontinenter på jakt etter dyrebare pengegevinster, akkurat som i Gold Raider og Secrets of Horus!!

Relic Raiders – vi raider jordkloden etter dyre skatter!

Relic Raiders en en spilleautomat som appellerer til vår søken etter spenning, og denne lengselen har Net Entertainment virkelig tatt på alvor. Her får vi en automat som har et noe utradisjonelt oppsett med sine 5 hjul og 4 rader, og hele 50 gevinstlinjer! I jakten på skattene får vi muligheten til å sette en maksimal innsats på hele 200 mynter.

I Relic Raiders finner vi et integrert gratisrundespill som aktiveres hvis vi får 3 eller flere scattere på hjulene (i en tilfeldig posisjon). Skattekisten fungerer som scatter og når du har fått 3 eller flere slike velger du en av dem for å avsløre hvor mange gratisrunder du vinner. I tillegg til gratisrundene vinner man en gevinst som er basert på innsatsen multiplisert med opptil 200.

Det som virkelig gjør selve Relic Raiders er bonusspillet Treasure Hunt og Mystery Win, og vi nevner disse to samtidig fordi de henger sammen. Bonusspillet Treasure Hunt kjøres i gang når du får tre eller flere bonussymboler på en aktiv gevinstlinje, startende fra hjulet til venstre og mot høyre. Du får da se et verdenskart og du velger da din destinasjon og flyr dit. Der får du se en labyrint-gang med forskjellige krukker i, og du velger blant disse krukkene for å se hvilke gevinster du vinner. Når du velger en krukke med en edderkopp er bonusspillet over og du returneres til basisspillet i Relic Raiders. Denne skattejakten toppes når man har funnet fire gullmynter i bonusspillet, og myntene vil etterhvert vises i oversikten til venstre for spilleautomaten. Myntene lagres i 36 timer, og du har derfor muligheten til å strekke spillingen over lengre tid.

Når alle de fire myntene, eller relikviene, er samlet inn starter Mystery Win. Du får da se fire gullstatuer, og her skal du enkelt og greit klikke på en av dem for å se hvilken mysteriegevinst du vinner!

I Relic Raiders er det som du skjønner full action fra start til mål og bonusspillet vi presenteres for er spesielt bra! Her er det om å gjøre å samle relikvier fra forskjellige kjente og historiske plasser på kloden, og lagre dem til videre spill. Her blir man lett hektet og vil ha mer!