Retro Reels – Extreme Heat

Retro Reels – Extreme Heat er en spilleautomat fra Microgaming som er meget populær i Norge, noe som sannsynligvis i stor grad skyldes det klassiske spilleautomat-utseende som vi nordmenn er så glade i! Her kan du i alle fall prøve Retro Reels – Extreme Heat gratis, og hvis du vil spille med ekte penger kan vi tilby deg gode og eksklusive bonuser som du kan se rundt automaten.

Retro Reels – Extreme Heat

Som nevnt så er Retro Reels – Extreme Heat en spilleautomat med et godt, gammeldags klassisk utseende som samtidig gir oss moderne spilleautomat underholdning. Videre i artikkelen skal vi gå nærmere inn på de forskjellige funksjonene i automaten slik at du får den fulle forståelsen av hvordan Retro Reels – Extreme Heat fungerer.

Vi starter med hvordan automaten er bygd opp, og vi ser da at Retro Reels – Extreme Heat er en spilleautomat som kan skryte av 5 hjul, 3 rader og småpene 30 gevinstlinjer. Det mest spennende vi kan finne av ekstrafunksjoner er wilds, et integrert freespin-spill og en morsom re-spin funksjon.

Vi starter med det første først og ser at dollarsymbolet fungerer som wild, noe som innbærer at det kan danne vinnende kombinasjoner sammen med andre symboler i Retro Reels – Extreme Heat. Symboler fungerer således som en joker og er virkelig gevinstfremkallende!

Gratisrundespill er et must på enhver spilleautomat som ønsker å få vår uforbeholdne respekt, og heldigvis kan Retro Reels – Extreme Heat skilte med et slik integrert freespin-spill! Gratisrundespillet aktiveres ved hjelp av scattersymbolet som er merket Freespin, og disse gir gratisrunder så lenge man får 3 eller flere av dem i en tilfeldig posisjon på hjulene. 3, 4 og 5 freespin-symboler gir henholdsvis 10, 15 og 20 freespins! Alle gevinster man vinner i gratisrundene dobles i forhold til normal utbetaling.

Den kanskje aller mest spennende funksjonen på Retro Reels – Extreme Heat er Reel Respins-funksjonen. Etter et endt spinn har du muligheten til å spinne et individuelt hjul enda en gang mens de andre hjulene holder sin posisjon – mot en ekstra kostnad selvsagt. Prisen på dette respinnet avgjøres av hvor store gevinstmuligheter du har ved å spinne hjulet på nytt. Man kan spinne hjulene så mange ganger man vil og hvis man har litt flaks så kan man vinne store gevinster med denne funksjonen.

Retro Reels – Extreme Heat er klassisk moro og en spilleautomat det nesten er umulig å ikke bli glad i! Dette er en av de mest spilte Microgaming-automatene Norge og det er virkelig ikke vanskelig å forstå hvorfor! Her kan man vinne store gevinster og med full klaff i gratisrundene kan man vinne så mye som 440.000 mynter! Prøv Retro Reels – Extreme Heat gratis her på Spill Norgesautomaten!