Robin Hood – Shifting Riches

Det er bestandig morsomt å være spandabel – spesielt når man kan være det på andres bekostning! Det var jo dette en viss kar fra Nottingham var kjent for, og i spilleautomaten Robin Hood – Shifting Riches har du muligheten til i hvertfall å ta fra de rike og gi til deg selv!

Robin Hood – ta fra de rike og gi til deg selv!

Robin Hood er en av historiens mest kjente helteskikkelser, og sjelden har vel en litterær karakter fått så mye omtale i form av bøker, historier og filmer. Net Entertainment har hyllet den noble mannen med sin egen spilleautomat: Robin Hood – Shifting Riches. Resultatet har blitt en automat som ikke ligner på noen andre spilleautomater, og vi guider deg gjennom automatens særegenheter.

Når man har begynt spillingen på Robin Hood – Shifting Riches ser ikke automaten ut til å ha noe spesielt eksta å by på, men av erfaring vet vi at man ikke skal la seg lure av Net Entertainment. Automaten skjuler en nyskapende funksjon som gir begrepet Shifting Riches mening.

Hvis først tar for oss automatens tekniske spesifikasjoner skiller ikke automaten seg nevneverdig ut med sine 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Alle linjer er aktive samtidig, og den høyeste innsatsen man kan sette på ett enkelt spinn er €100.

Hva er det egentlig da som gjør Robin Hood – Shifting Riches til en spesiell spilleautomat? Jo, hvis man får en vinnende kombinasjon begynner det nemlig å skje saker og ting. Når gevinsten er cashet inn og man trykker på Spinn-knappen flytter alle hjulene seg ett steg til høyre, og gir plass til et nytt hjul til venstre, som igjen begynner å spinne, mens de resterende hjulene holdes i ro. Altså: hvis du har en vinnende kombinasjon på hjul 1-3 så flyttes disse til hjul 2-4. Det nye hjulet gir da en mulighet til å danne nye, eventuelt utvide den vinnende kombinasjonen til å bli fire symboler, og dermed øke den gevinsten du opprinnelig vant. Samtidig som dette skjer øker gevinstmultiplikatoren øverst i det venstre hjørnet.

Forlenges kombinasjonen eller en ny kombinasjon dannes, hopper hjulene enda en gang til høyre mens et nytt hjul kommer til. Samtidig øker gevinstmultiplikatoren enda en gang. Slik fortsetter det helt til det ikke dannes nye gevinster. Disse skiftene er dessuten gratis, så et enkelt spinn kan faktisk blir veldig innbringende, spesielt hvis det dukker opp wildsymboler på de nye hjulene! Funksjonen kalles for Shifting Reels.

Robin Hood – Shifting Riches har også en intergrert gratisrunde-funksjon som aktiveres av kistene man kan se under hjulene. Etterhvert som man spiller blir disse kistene fylt opp av pengesekker, og for hver gang en pengesekk dukker opp på hjulene blir den lagt i kisten av Robin selv. Når fire sekker har kommet ned i en kiste starter gratisrundene, hvor du attpåtil kan velge deg et ekstra wildsymbol. Wildsymboler er forøvrig symboler som fungerer som en joker, og som derfor kan danne vinnende kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. Når symbolet er valgt er det bare å la hjulene snurre gratis og vente på gevinster. Når du spiller med ekte penger vil pengesekkene bli liggende i kisten i opptil ett år, så du mister ikke sekkene selv om du avslutter spillingen din.

Robin Hood – Shifting Riches er som du ser en meget bra spilleautomat, og innovative funksjoner på spilleautomater ser virkelig ut til å være Net Entertainments spesialitet. Prøv automaten gratis her hos oss noen runder, før du gyver løs med ekte penger hos en av våre partnere! Stikk inn i Sherwood-skogen du også og jakt etter penger! Hvis du liker automater som er basert på historier som dette kan vi også anbefale deg å prøve ut Jack and the Beanstalk og Rapunzel’s Tower!