Rook’s Revenge

Sjefen er tilbake, og i bedre slag en noensinne i spilleautomaten Rook’s Revenge! Azteker-høvdingen Rook har altså returnert og også denne gangen tar vi reisen langt inn i regnskogen, og her er det bare å håpe at vi får tilgang til det skjulte skattekammeret som vi kan finne i gratisrundene i Rook’s Revenge!

Rook’s Revenge – sjefen er tilbake!

Den observante spilleautomat-entusiast vil nok kjenne igjen det godeste Rook fra en tidligere Betsoft-automat, nemlig Aztec Treasure, og vi må jo innrømme at det er festlig å se denne karen igjen. Vi nevnte freespins i innledningen, men det er også flere funksjoner i denne automaten som vi skal komme nærmere inn på i denne omtalen.

Rook er jo en hyggelig kar som i den forrige automaten hadde selskap av to skjønnheter som han hadde det svært hyggelig med. I denne automaten får vi, som i den forrige, all underholdningen over 5 hjul, 3 rader og 25 linjer. Automatens maksimale innsats pr. spinn er på 65 kreditter.

Rook’s Revenge inneholder et wildsymbol som kun kommer til syne på hjulene 2, 3 og 4, og symbolet er representert av et gullsymbolet. Wildsymboler er symboler som fungerer som en joker og som kan inngå i en hvilken som helst kombinasjon bestående av vanlige symboler.

Symbolet av gullmasken fungerer som en scatter i Rook’s Revenge. Et scattersymbol er et symbol som ikke trenger å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling, men som gir gevinst uansett hvor det havner på hjulene. Scatter betyr ‘spredt’ på norsk – noe som godt forklarer symbolet funksjon. Scatteren kan riktignok bare komme til syne på hjul 1, 2 og 3 i Rook’s Revenge, men hvis 3 scattere gjør akkurat det samtidig får vi tilgang til gratisrundene i denne automaten. Når man er i gratisrundene kan man forøvrig vinne nye gratisrunder på likt vis.

Den funksjonen vi liker aller best med Rook’s Revenge er den som bærer navnet Exploding Symbols Multiplier, og denne er aktiv hele tiden – hvilket vil si når man vinner gevinster. Det som da skjer er at symbolene i vinnerkombinasjoner sprenges og forsvinner, og nye symboler faller ned på hjulene og fylle dem opp igjen. Dannes det en ny vinnende kombinasjon får man selvsagt utbetalt den samt at funksjonen gjentar seg. Slik vil det fortsette helt til det ikke lenger dannes nye vinnende kombinasjoner. Etter ‘eksplosjon’ nr. 1, 2 og 3 vil nye gevinster bli multiplisert med henholdsvis 2, 3 og 5, samt at alle gevinster etter dette vil blir ganget med 5. Denne funksjonen har vi sett blant annet i Paco and the Popping Peppers fra Betsoft. Funksjonen er også aktiv i gratisrundene bare enda bedre! Gevinstene vil der bli multiplisert med 6, 9 og 15, så der kan det fort bli mange og store gevinster!

Rook’s Revenge er en spilleautomat som legger seg i det øvre sjiktet av spilleautomater fra Betsoft, uten å imponere voldsomt. Automaten har heldigvis Exploding Symbols Multiplier som gjør spillingen mye mer interessant og veldig lønnsom hvis man kommer seg til gratisrundene! De fallende symbolene i stedet for de spinnende hjulene liker vi også godt, og Rook selv ser ut til å være i alldeles perfekt form!