Roulette Mini

Roulette Mini er en nedstrippet og forenklet utgave av klassisk roulette fra Net Entertainment og har langt færre innsatsmuligheter enn sin storebror. Roulette Mini spiller du hos Betsafe.

Roulette Mini – forenklet roulettspill fra Net Entertainment

Roulette Mini er som sagt en meget forenklet utgave av det klassiske og utrolig populære casinospillet roulette, og det er Net Entertainment som har laget denne utgaven. At det er forenklet innebærer at det er langt færre tall i sving samt at det er færre innsatsmuligheter.

I Roulette Mini har rouletthjulet tall fra 0-12, hvor 0 er grønn, som vanlig. I vanlig europeisk roulette går tallene fra 0 til 36. Videre i artikkelen skal vi se på de innsatsmulighetene vi har når vi spiller Roulette Mini.

Even/Odd er en innsats som betyr at man satser på at kulen vil stoppe på enten et partall (Even) eller et oddetall (Odd). En slik innsats gir en tilbakebetaling på 1:1 hvis man lykkes, hvilket vil si en nettogevinst tilsvarende størrelsen på innsatsen din. De samme tallene gjelder for feltet som viser en rød og en svart diamant, og her satser man på om kulen skal stoppe på et tall som er rødt eller svart.

Rundt tallfeltet kan man også se 3 felt hvor det står 1-6, 4-9 og 7-12, og setter man en innsats i disse boksene satser man da på at kulen skal lande innenfor de respektive tallgruppene.

Det siste såkalte outside-bet man har er feltene hvor det står 2 to 1. En innsats i det feltet innebærer at man satser på at kulen skal lande i på ett av tallene i kolonnen som er over 2 to 1-boksen.

I tillegg til alle outside bets, har man også en rekke inside-bets, altså innsatser som gjøres på selve tallfeltet. Her kan man satse på enkelttall, eller på kombinasjoner av flere. Plasserer man for eksempel en mynt i krysset der hvor fire tall møtes, satser man på at kulen skal stoppe på et av disse fire tallene. Man kan også satse på en split ved å plassere innsatsen på streken som skiller to tall. Det som da skjer er at du vinner om kulen stopper på ett av disse to tallene.

Da har du fått en enkel og kjapp innføring Roulette Mini, men hvis du vil ha mer inngående beskrivelser av innsatsmuligheter, anbefaler vi at du stikker innom vår artikkel om Europeisk Roulette.