Secret Code

Her på Spill Norgesautomaten får du nå muligheten til å spille Secret Code spilleautomat fra Net Entertainment helt gratis. Automaten er en av våre absolutte favoritter og det hviler en mystisk atmosfære over hver eneste runde man spiller. Se om du kommer deg inn i det spennende bonusspillet hvor det finnes muligheter til å vinne store penger. Hvis du vil spille Secret Code på ekte er det bare å klikke på et eller flere av bannerne som du finner rundt automaten.

Secret Code – hva skjuler seg i et hemmelig brorskap?

Secret Code er en spilleautomat som det bedrives en del lyssky virksomheter i, om enn på den rette siden av loven. Her slår vi følge med datidens lærde alkymister, leger og vitenskapsmenn i jakten på store penger og mystiske saker og ting. Har du litt flaks kan du kvittere ut 400.000 mynter, noe som betyr saftige to millioner kroner, litt avhengig av hvilken innsats du spiller med.

Secret Code er en ganske typisk spilleautomat fra Net Entertainment, noe som opplegget med 20 linjer, 5 hjul og 3 rader bekrefter. Innsatsene kan varieres mye og en spillerunde koster alt fra 10 øre og opp til 500 kroner. Som vanlig så anbefaler vi at man spiller med alle linjene aktive samtidig ettersom dette øker sjansen for å komme seg inn i bonusrunden.

Bonusrunden kommer man til når man får 3 bonussymboler langs en aktiv gevinstlinje på hjul 3, 4 og 5. I bonusrunden skal man gjette hvilke statuer som skjuler englefjeset, og hvilke som skjuler demoner. Man får også muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med bonusgevinstene, noe som gjør at disse kan bli enorme. Bonusspillet i Secret Code passer spilleautomaten som hånd i hanske.

Ettersom Secret Code er en tradisjonell NetEnt-automat, om enn i en litt mer moderne innpakning, så er det selvsagt at automaten skal ha et freespin-spill tilgjengelig, noe som heldigvis også er tilfellet. Akkurat som vanlig så aktiveres gratisrundene når man får minst 3 scattere hvor som helst på hjulene, og man klikker på en av disse for å avsløre hvor mange freespins man har vunnet samt hvilken multiplikatorverdi gevinstene skal ganges med. Er du heldig kan du få freespins som gir en gevinstmultiplisering på opptil 20!

Noen andre godbiter som Secret Code kan by på er et ekspanderende wildsymboler som kjennetegnes av mannen i grønn kappe. Inngår dette symbolet i en vinnende kombinasjon ekspanderer symboler og dekker hele hjulet, noe som fører til ytterligere gevinstmuligheter. Det mest verdifulle symbolet i Secret Code er mesteren i rød kappe, og hvis du får 5 slike på en gevinstlinje kan du forvente deg en dugelig sum med penger!

Som du kunne lese i innledningen så tilhører Secret Code blant våre favoritter, men om dette har med automatens mystiske tema eller alle funksjonene skal være usagt. Trolig er det kombinasjonen av begge disse faktorene som gjør at vår begeistring for denne spilleautomaten er så stor! Prøv gratis her på Spill Norgesautomaten og sjekk om du deler vår entusiasme!

Egypts store mysterer er veldig populært, og denne spenningen kan du oppleve i flere automater som f. eks. Secrets of Horus og Egyptian Heroes!