Secret of the Stones

I Secret of the Stones er vi tatt med tilbake til druidenes tidsalder og her kan vi se at steinene skjuler både store hemmeligheter og kraftige gevinster.

Som sagt så befinner vi oss i denne automaten i en gammel tidsalder og her er det mye oldtids-mystikk å hygge seg med. Automaten her bygd opp på sedvanlig måte bestående av 5 hjul og 3 rader. Spillet har i tillegg 25 gevinstlinjer og samlet sett sørger dette for at Secret og the Stones har et standard oppsett.

Secret of the Stones stor gevinst

Masse wilds

Når vi først skal starte en plass så kan vi jo nevne at wildsymbolet dukker opp svært hyppig på hjulene både i grunnspillet og i gratisrundespillet, og man vil derfor oppleve at gevinstene sitter nokså tett. Symbolet er godt merket med ‘Wild’ og har egenskapene til en joker – hvilket betyr at det det kan inngå i alle kombinasjoner, med unntak av scatterkombinasjoner.

Scattersymbolet utløser gratisrundene

Nå er det slik i Secret of the Stones at gratisrundene er den eneste bonusfunksjonen i spillet, men disse har NetEnt til gjengjeld gjort såpass bra at mangelen på et eget bonusspill ikke gjør så veldig mye. Det er scattersymbolene som setter i gang gratisrundene og dette skjer når vi får 3 slike symboler samtidig på hjulene. Hvor de havner spiller ingen rolle ettersom det er scattere, og vi vinner i utgangspunktet 10 runder.

Før selve gratisrundene starter kommer du til et nytt skjermbilde hvor du får velge tre forskjellige steiner som hver og én skjuler en bonus som du tar med deg inn i rundene. Her kan du virkelig booste dine freespins og sørge for at gevinstene blir mye større. Steinene kan skjule flere fordeler for deg og du kan vinne ekstra gratisrunder, gevinstmultiplikatorer, wildhjul og ekstra wilds!

Secret of the Stones freespins

Det er hele 20 steiner du kan velge mellom og å finne de virkelige godsakene er ikke bare-bare. Når det gjelder ekstra freespins så kan du vinne 2, 3, 4, 5 eller 10 ekstrarunder som tilføyes de 10 du allerede har.

Du kan også få en multiplikatorverdi som vil sørge for at gevinstene dine vil multipliseres med en gitt verdi alt avhengig av hvor mange multiplikatorer du finner.

Vinner du wildhjul vil hjul 2 og/eller 4 bli dekket av et stort wildsymbol, og på denne måten vil alle gevinstlinjene krysse wildsymbolet og vi får dermed økte sjanser til gevinster.

Den siste bonusen vi kan vinne er ekstra wilds, og her kan vi faktisk få to andre wildsymboler, i tillegg til det ordinære wildsymbolet, på hjulene. Spiller man med 3 wilds samtidig er det virkelig gode muligheter for å vinne store utbetalinger.

Oppsummert

Alt i alt er Secret of the Stones en godkjent spilleautomat som berges av en god stemning og noen suverene gratisrunder. Før gratisrundene kan vi vinne ekstra bonusfunksjoner som vi tar med oss inn i gratisspillet og disse kan hjelpe oss å vinne store premier. Grafikk og lyd holder også bra nivå, og samlet sett er dette en automat som definitivt holder vann.

Gammel mystikk er populært blant casinospillere, og denne mystikken kan du oppleve i automater som Pandoras Box og egyptisk-inspirerte Secrets of Horus!

Demovideo av Secret of the Stones!