Shangri-La

Master Fu, en gammel legende som bor i fjellene, er vokteren av Shangri-La-tempelet, og det er nettopp dette tempelet du skal forsøke å finne i spilleautomaten Shangri-La! Inne i det godt bortgjemte tempelet sies det at det skal fines en gammel og meget verdifull skatt!

ComeOn Bonus

Shangri-La – tempelet som voktes av Master Fu!

I Shangri-La får vi oppleve litt kung-fu mystikk fra det fjerne østen, og det er et tema som nok vil slå godt an hos mange. Det er ikke første gangen vi ser en automat med et slikt tema, og vi kan jo f.eks. anbefale Thunderfist fra NetEnt hvis dette er noe man liker spesielt godt. Akkurat som alle andre spilleautomater fra Sheriff Gaming så er heller ikke Shangri-La noe venstrehåndsarbeid, og her får vi en spilleautomat med fabelaktig grafikk og mange gode funksjoner. Videre i denne artikkelen skal vi ta for oss de spesialfunksjonene vi kan finne i Shangri-La spilleautomat.

I Shangri-La fra Sheriff Gaming får vi en 3D-spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og totalt 20 gevinstlinjer. Maksimal innsats er 5 mynter på hver linje, noe som betyr totalt 100 mynter i sving. Med en høyeste myntverdi på 5.00 blir toppinnsatsen 500 kreditter.

Et wildsymbol kan vel knapt kalles for en spesialfunksjon, men i Shangri-La fungerer wildsymbolet slik at det utvider seg til å dekke hele hjul 3 når det dukker opp der. Et wildsymboler har en jokerfunksjon som gjør at det kan inngå i kombinasjoner med all andre vanlige symboler. Symbolet kommer dessuten kun til syne på hjul 3.

Sheriff Gaming har gjort seg flid med wildfunksjonene i Shangri-La og har implementert en tilleggsfunksjon. Når et wildsymbolet vises på hjul 3 vil fisken bli halt på land og plassert oppe i menyen til venstre. Etter at man har fått totalt 5 wilds starter bonusfunksjonen Wild Klikkbonus. Når denne aktiveres gjøres alle symbolene på hjulene om til koi-fisker, da er det enkelt og greit bare å klikke i vei og håve inn penger. Fortsett å velg helt til du finner ‘Utbetal’-fisken.

En annen og velbrukt funksjon fra Sheriff Gaming er Click Me-bonus, som stort sett er en del av alle spilleautomatene til selskapet. Får man det lilla treet samtidig på hjul 1, 3 og 5 aktiveres denne funksjonen, og man klikker da på ett av disse symbolene for å avsløre hvilken gevinst man vant.

Buddha er en type de fleste kjenner til og når symbolet av den karen dukker på hjul 1, 2 og 3 samtidig starter bonusspillet i Shangri-La. Endelig har vi fått tilgang til tempelet og blir guidet dit av Master Fu og Buddha. Her får vi se to lykkehjul og Buddha vil spinne først det ene for deg og deretter det andre. Det første hjulet avgjør hvilken gevinst du har funnet, mens det andre hjulet inneholder en multiplikatorverdi som summen fra det første hjulet skal multipliseres med.

Shangri-La er en velfungerende og god spilleautomat fra Sheriff Gaming. Stemningen i spillet er meget godt og følelsen av østens mystikk er aldri langt unna. Gode funksjoner og et spennende ekstra wild bonusspill trekker opp. Vi skulle allikevel ønske at vi ble gitt muligheten til å vinne gratisrunder, men det er en funksjon som ikke er tilgjengelig i Shangri-La.