Silent Run

I Silent Run tar Net Entertainment oss med ned i de store og kalde havdypene i en ubåt, og det er ingen tvil – det er krig! Opp med periskopet, sikt deg inn på fienden og fyr av en torpedo!

Silent Run – en spilleautomat fra Net Entertainment

I Silent Run er vi en del av et ubåtmannskap som er i krig og her er det bare å satse på at vi klarer å senke de rette krigsskipene slik at vi utløser de store gevinstene! I denne automaten finner vi to bonusfunksjoner og en maksimal utbetaling på 250.000 mynter, og i vår omtale av spillet ser vi nærmere på disse funksjonene.

Vær med i krigingen i anndre verdenskrig i spilleautomaten Pacific Attack.

Det første vi ser på i Silent Run er automatens oppsett, og dette oppsette er av klassisk merke. Det betyr 5 hjul og 3 rader, samt at vi kan vinne gevinster langs totalt 25 linjer. Vi kan satse alt fra 1-10 mynter pr. linje og vi spiller derfor med minimum 25 mynter, maksimalt 250 mynter. Vi kan i tillegg justere myntenes verdi fra 0.01 til 0.50, og den minimale innsatsen pr. spinn blir derfor på 0.25 kreditter, mens den maksimale innsatsen pr. spinn blir 125 kreditter.

De aller fleste spilleautomater har en joker som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler, og i Silent Run finne vi to slike funksjoner. Den ene er en vanlig joker, eller wild som det heter på engelsk, og er merket ‘Wild’ på hjulene.

Den andre jokerfunksjonen er en av Silent Runs bonusfunksjoner og heter Echo Wild. Når Echo Wild symbolet vises på hjul 3 starter den herlige jokerfunksjonen, og det som da skjer er at alle symbolene på hjulene, med unntak av Echo Wild, forsvinner. Bonussymbolet vil da scanne hjulene og sende ut tre ekkosignaler for å finne ekstra wilds på hjulene. Man kan få svært mange wilds på hjulene i denne funksjonen – noe som vil føre til store utbetalinger. Når alle jokerene er funnet kommer de øvrige symbolene til syne, og man får deretter utbetalt etter hvilke vinnende kombinasjoner som skapes av de nye wildsymbolene.

Den andre bonusfunksjonen i Silent Run er Echo Bonus. På samme måte som i jokerfunksjoner vil et Echo Bonus symbol på hjul 3 sette i gang bonusspillet. Også her vil hjulene scannes, men denne gangen er vi på utkikk etter torpedoer. Antallet torpeder som dukker opp angir hvor mange krigsskip vi får muligheten til å senke. Når antallet torpedoer er avklart, maksimalt 5, får vi se 5 krigsskip gjennom periskopet. Her skal vi enkelt og greit velge ut hvilke skip vi skal torpedere og deretter håve inn gevinsten når de går opp i flammer. Hvert skip har sin egen verdi, men vi vet selvsagt ikke hvilket skip som er mest verdt. I tillegg til gevinster inneholder funksjonen også en multiplikator som øker for hvert skudd.

Verdien til båt nr. 2 man senker blir multiplisert med 2.
Verdien til båt nr. 3 man senker blir multiplisert med 3.
Verdien til båt nr. 4 man senker blir multiplisert med 5.
Verdien til båt nr. 5 man senker blir multiplisert med 10.

Får man muligheten til å fyre 5 torpedoer vil altså gevinsten på det siste skuddet bli multiplisert med 10! Som sagt har skipene forskjellige verdier, så da er det bare å håpe at man plukker det mest verdifulle skipet til slutt.

Silent Run er en enkel spilleautomat som har to herlige funksjoner som gjør at helhetsinntrykket er bra! Både jokerfunksjonen og bonusspillet er knalltøft, og det er typisk Net Entertainment å presentere slike nyskapende funksjoner. Vi savner imidlertid muligheten til å vinne free spins, men som sagt – Silent Run er god!