Silent Run sluppet hos Betsafe!

SIlentRun_betsafe

Betsafe har lagt ut Net Entertainments aller siste spilleautomat, Silent Run! Her får vi oppleve et actionfylt eventyr hvor vi har kommandoen over torpedorørene i en ubåt!

De nye spilleautomatene fra NetEnt er det bestandig morsomt å prøve for første gang – rett og slett bare for å se hva de har funnet på denne gangen!

Silent Run – jakten på det store byttet!

Handlingen i Silent Run utspiller seg altså i en ubåt, og vi får en automat som har 5 hjul og totalt 25 linjer vi kan vinne gevinster langs. Denne spilleautomaten har to forskjellige bonusfunksjoner i form av en spesiell wildfunksjon og en et knalltøft bonusspill hvor vi får senke krigsskip.

Spill hos Betsafe med ekte penger i dag!

Et Echo Wild-symbol på hjul tre setter i gang radaren og ved hjelp av tre ekkosignaler vil vi få et ukjent antall wilds/jokere på hjulene som vil gi utbetalinger som kan bli ganske store, alt etter posisjon og antall wilds.

På samme måte fungerer bonusspillet, men her må vi få Echo Bonus på hjul 3, og her vil radaren og ekkosignalet avsløre opptil 5 torpedoer på hjulene. Antallet torpedoer angir antall skudd vi får. Gjennom periskopet får vi se fem krigsskip, og det er bare å sikte og fyre løs. Hver skip gir en ukjent gevinst, og gevinsten vi får på skudd nr. 2, 3, 4 og 5 blir multiplisert med henholdsvis 2, 3, 5 og 10.

Utover dette har ikke Silent Run noen spesialfunksjoner og det er ikke mulig å vinne gratisrunder på denne spilleautomaten – noe det strengt tatt burde vært. Les vår komplette omtale av Silent Run her.

Spill hos Betsafe – 1500 kroner bonus og 50 free spins venter!

Forløpig er det altså bare Betsafe som har publisert Silent Run, noe de har muligheten til ettersom de har en avtale med NetEnt om at spillene de utvikler skal testes først på deres sider. Vi har en eksklusiv bonus til deg som gir deg 50 free spins på Jackpot 6000 og en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner – kun hvis du registrerer deg her!