Simsalabim

Net Entertainment har mange spilleautomater i sitt utvalg, noen litt enklere, mens andre er mer avanserte. Simsalabim tilhører den førstnevnte gruppen ettersom automaten er veldig lett å sette seg inn i. Tross sin enkelhet så tilbyr Simsalabim spilleautomat et par spesialfunksjoner som du kanskje klarer å aktivere når du tester automaten gratis her på Spill Norgesautomaten. Hvis du vil spille Simsalabim med ekte penger kan du klikke på noen av bannerne som fins rundt automaten.

Simsalabim – en fortryllende spilleautomat fra Net Entertainment

Overnaturlige fenomener, magi og tryllerier er vanlige temaer i spilleautomater og i Simsalabim er det atter en gang på tide å bli ført bak lyset. Automaten er i ærlighetens navn ikke den morsomste NetEnt har laget, men en toppgevinst på 225.000 mynter gjør Simsalabim til en potensiell aspirant for de spillerne som er ute etter de største gevinstene. Sjekk også ut trylleautomaten True Illusions fra Betsoft!

Toppgevinsten på 225.000 mynter kan bety så mye som 2,25 millioner kroner om man spiller med 10 mynter på hver linje og med 10 kroner i myntverdi – det krever altså en innsats på 2500 kroner pr. spinn! For å kunne vinne 225.000 mynter må du få 5 wilds på en aktiv gevinstlinje i gratisrundene, samtidig som du spiller med 10 mynter i innsatsnivå. Det er ganske mange biter som må falle på plass, men man kan altså bli millionær av å spille på Simsalabim hvis man har flaks!

Simsalabim har et bonusspill som aktiveres av bonussymbolene – selvsagt. Får man tre kaniner på rad på en aktiv gevinstlinje med start på hjulet til venstre, tas man med til et nytt skjermbilde hvor man skal forsøke å finne kaninene som gjemmer seg i hattene. Lykkes man vinner man penger samtidig som man får fortsette å trylle frem kaniner. Bonusspillet er over når man klikker på en hatt som bokstavelig talt går opp i røyk!

Gratisrunder er alltid trivelige å få om man lykkes med å aktivere dem, og akkurat som i så mange andre spilleautomater vinner man freespins hvis man får minst tre scattersymboler på hjulene. 3, 4 eller 5 scattere gir henholdsvis 10, 20 eller 30 freespins, og i gratisrundene blir alle gevinster multiplisert med 3.

Simsalabim velger man nok først og fremst om man er ute etter å vinne millionene – men hvem er vel ikke det? Automaten er nok ikke den mest underholdende av de NetEnt har skapt, men det finnes allikevel 2,25 millioner grunner til å like Simsalabim – kanskje gjør du det også!