Slots Angels

Er du født til å spinne? Da er det bare å bli med den notoriske motorsykkelgjengen i spilleautomaten

Slots Angels – Betsoft spilleautomat

Det er ikke mors beste barn vi henger med i Slots Angels, og Betsoft har virkelig gjort et herlig arbeid når det kommer til grafikken i denne automaten. Her finner vi de erketypiske biker-karene og til og med lekre biker-babes. Heldigvis er de på din side i denne spilleautomaten, og videre i denne omtalen får du se hva Slots Angels har å by på!

I Slots Angels får vi en Slots3-automat fra Betsoft som gir oss meget barsk underholdning spredt over 5 hjul, 3 rader og totalt 30 linjer. Vi kan satse opptil 5 mynter pr. linje med en maksimal verdi på 0.50 pr. mynt, og dette gir en maksinnsats pr. spinn på 75 kreditter – altså det vanlige fra Betsoft.

Den første bonusfunksjonen vi tar i øyesyn er Click Me-funksjonen som ofte er å finne på Betsofts automater. I Slots Angels aktiveres denne hvis vi får 3 eller flere eksemplarer av dartsymbolet i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Klikk på en av dartbrettene for å vinn en kredittgevinst!

Spritflaske-symbolet er sentralt i spillet og får du 3 eller flere eksemplarer av dette hvor som helst på hjulene starter Party Free Spins Mode! Gratisrundespill er bestandig en vinner, og i Slots Angels vil i tillegg hele det midterste hjulet ha rollen som wildsymbol. Et wildsymbol er det samme som en joker, og kan være en del av alle kombinasjoner bestående av vanlige symboler. Når hele midthjulet blir wild øker derfor vinnersjansene radikalt. Mens hjulene spinner i gratisrundene backer hele mc-gjengen deg opp!

Bonusfunksjonen vi treffer oftest på er den som heter Reel Respins med en inkludert gevinstmultiplikator. Etter hver gevinst man vinner så vil det midterste hjulet spinne på nytt – kostnadsfritt – med muligheten for at nye vinnende kombinasjoner kan utløses. Får man en ny vinnende kombinasjon vil hjul 3 spinne ytterligere en gang. Samtidig som hjulet spinner vil en gevinstmultiplikator aktiveres, og respin nr. 1, 2 og 3 vil gi en gevinstmultiplikator på henholdsvis 2, 3 og 5. Dette vil si at om du får 3 respins på rad så vil en eventuell gevinst der multipliseres med 5.

Vi nevnte i starten at Slots Angels har en progressiv jackpot som hele tiden vokser, og dette er en jackpot man vinner hvis man får 5 eksemplarer av symbolet av motorsyklisten med mørkt skjegg og bandana langs gevinstlinje 1. Man må også spille med maksimal innsats for å kunne vinne jackpot, samt at man ikke kan vinne jackpotten ved hjelp av et Reel Respin eller i gratisrundene.

I Slots Angels får vi også et integrert bonusspill som heter Biker Race Bonus Round. Her er det bossen selv, han i hvit bart og solbriller, som fungerer som bonussymbol, og vi må få 3 eller flere eksemplarer av ham tilfeldig spredt utover hjulene for å starte spillet. I bonusspillet skal du velge hvem av bikerne du tror vil vinne kappløpet og hvor stor gevinsten din blir er avhengig av hvor din utvalgte motorsyklist havner.

Som nevnt så er dette barsk underholdning, og både grafikk, lyd og funksjoner er veldig bra. Her får vi de funksjonene som skal til for at en spilleautomat skal bli virkelig god, og det inkluderer wilds, freespins og et bonusspill. I tillegg til dette får vi en spesialversjon av en kjent MC-låt – vet du hvilken?