South Park

I landsbyen South Park i fjellene i Colorado har det vært skildret en vanvittig historie om de fire niåringene Stan, Kyle, Cartman og Kenny i hele 16 sesonger, og nå når sesong 17 skal lanseres slipper jaggu Net Entertainment i samarbeid med South Park studios en spilleautomat som er basert på denne gale gjengen!

Når Net Entertainment setter seg ned og bestemmer seg for å lage en såkalt merkevare-spilleautomat så begynner absolutt alle som liker casino formelig å sitre, for det betyr som regel at det er noe godt i gjære. Ettersom vi tidligere har fått erfaringer med spill som Scarface og Frankenstein, så visste vi akkurat hva som var i vente da det ble bestemt at selskapet skulle lage en South Park spilleautomat. Og gjett om vi fikk rett! Dette er en fantastisk automat med hele 7 forskjellige bonusfunksjoner som kan gjøre saldoen din stor og fet, og vi tar en gjennomgang av spillet her!

4 store bonusspill

South Park Stan bonusspill
Etter at Kenny selvsagt har blitt drept i den korte introfilmen, selvfølgelig, så blir vi møtt av et bilde som forteller oss at automaten inneholder hele fire forskjellige bonusspill, og disse bonusspillene er laget med bakgrunn i hver av de fire hovedrolleinnhaverne i spillet; Stan, Kyle, Kenny og Cartman. Alle bonusspillene er fantastisk underholdene og det er virkelig gode muligheter for å vinne digre gevinster her!

Spyl hippier med Cartman!
Cartman vil ha hippiene vekk fra parken der de gjemmer seg i buskaset og du får den store gleden av å hjelpe ham med det. Velg ut hvilke busker han skal spyle på og opplev det ydmykende raseriet til hippiene når han treffer dem. Bonusspillet avsluttes når også politimann Barbrady har fått seg et par dusjer av den rebelske unggutten.

Kast opp på Wendy
Stan er i South Park spilleautomat fortsatt forelsket i Wendy Testaburger, men som vanlig klarer han kun å uttrykke sin begeistring for henne ved å kaste opp – på henne! I dette bonusspillet vil hjulene fortsette å spinne så lenge det dukker opp Sticky Wilds på hjulene, og på disse jokersymbolene vil det være angitt et visst antall runder som hjulene vil spinne. For hver Sticky Wild som dukker opp vil Stan av hjertens største glede dele litt av mageinnholdet sitt med Wendy!

Don’t Kill Kenny!
I bonusspillet til Kenny skal vi forsøke å unngå at han blir drept, noe som jo etter årevis med erfaringer fra tv har vist seg å være umulig – men heldigvis er han udødelig! Samle inn penger og bonuser mens du forsøker å lede stakkeren på den smale sti, og høst inn dine gevinster. Uten at det er noen spoiler; han dør til slutt og da er bonusspillet over!

Kick The Baby!
Kyle har et godt forhold til sin adoptivbror Ike, men det hindrer ham ikke å bedrive favorittaktiviteten sin, Kick The Baby! I utgangspunktet får man i dette bonusspillet 10 free spins, og foran automaten kan vi se en postkasse og en rekke felt som inneholder bonusgevinster. Når wildsymbolet av Ike havner på hjul fem vil Kyle sparke sin bror rett i postkassen, som igjen slenger ham tilbake på ett av feltene. Avhengig av hvilket felt han lander på så vil vi vinne penger, ekstra gratisrunder eller en gevinstmultiplikator!

3 lukrative wildfunksjoner

Som vi sa tidligere i omtalen så finner vi syv forskjellige bonusfunksjoner og tre av disse er wildfunksjoner, eller jokerfunksjoner på godt norsk, og disse aktiveres av seg selv helt tilfeldig underveis i et spinn. Plutselig vil én av de tre funksjonene settes i gang og da er det kjenninger som Mr. Hankey, Cartman og Terrance & Phillip som gjelder!

Cartman minibonus: Beefcake!
Dette er det desidert beste av de små bonusspillene, for her vil en diger blokk med 9 wilds sendes rundt på hjulene sammen med de andre symbolene, og de vil holde seg på hjul 2, 3 og 4. Har du maks klaff her kan du få alle disse hjulene dekket av dette symbolet, og det vil altså gi deg fantastiske 9 wilds på hjulene og megautbetalinger!

Terrance & Phillip minibonus
South Park Terrance and Phillip
De canadiske og umodne promperne med infult språk har selvsagt også blitt tilgodesett med et lite bonusspill her, og de vil på sedvanlig vis markere seg med å fjerte seg rundt på automaten. Hver fjert vil gjøre et symbol om til et wild, og det betyr at denne funksjonen garanterer oss 3 jokere på hjulet, noe som igjen garanterer gevinster!

Mr. Hankey minibonus
Den utrolig trivelige julebæsjen, Mr Hankey, vil glad og lykkelig komme sprettende over hjulene dine mens de spinner og vil gjøre et symbol på både hjul 5, 3 og 1 om til en joker – totalt tre stykker som vil øke vinnersjansene våre masse!

Oppsummering

South Park er en av Net Entertainments største satsninger noen gang, og det kan man trygt si at vises når vi får se resultatet. Med så mange bonusfunksjoner er man sikret at alt av dødpunkter er luket vekk, og her er det derfor bare én ting som gjelder: moro! Og gevinster! Og spenning! Okei, tre ting da! Spill automaten i dag, og opplev alle de fantastiske funksjonene!