Space Wars

Bli med Net Entertainment ut i det ytterste verdensrom og spill den underholdende spilleautomaten Space Wars! Let etter den røde krystallen og få den inn i Cloning Pod’en – da kan du få en utbetaling på 400.000 mynter hvis du har dagen!

Space Wars – spilleautomat fra Net Entertainment

Space Wars er en spilleautomat som tar oss med ut i verdensrommet, som tittelen antyder nokså sterkt. Her får vi ikke et vell av funksjoner, men tvert i mot en automat som er nedstrippet når det gjelder bonusfunksjoner og som faktisk bare tilbyr oss to slike: stablede wilds og respinn. Automaten har også 4 rader i stedet for de vanlige 3. Automaten har imidlertid 5 hjul og vi kan vinne langs totalt 40 gevinstlinjer. Vi kan spille med opptil 10 mynter pr. linje og med en maksimal innsats på 0.50 pr. mynt, noe som gir en maks innsats på et spinn på 200 mynter.

Som nevnt så har Space Wars bare to funksjoner å tilby oss og en av disse er stablede wilds. Wilds er symboler som fungerer som en joker og som dermed kan inngå i kombinasjoner bestående av et hvilket som helst symbol i automaten. At symbolet er stablet betyr at det faktisk kan dekke hele hjul eller deler av det – altså 1-4 wilds på hjulet. Wildsymbolet opptrer bare på hjul 2 og 4 i Space Wars.

Den andre funksjonen er den såkalte respinn-funksjonen. Denne gir oss et ekstra og gratis spinn etter en gevinst, men man får ikke et respinn etter et respinn, selv om man har vunnet. Etter en gevinst blir ett av symbolene i den vinnende kombinasjonen mangedoblet i Cloning Pod’en på høyre side av hjulene. I respinnet vil dette symbolet derfor bli rikelig representert på hjulene og dermed gi gode muligheter for gevinster. Er man heldig får man den røde krystallen klonet, og skjer dette kan utbetalingen blir mer enn solid!

Vi sa at det bare var to funksjoner på automaten, men dette er en sannhet med modifikasjoner. Faktisk er det slik at alle symbolene kan opptre stablet på hjulene, altså at det kan komme hele rader med like symboler på hjulene. Dette gir selvsagt muligheten til store utbetalinger ettersom stablede symboler kan gi gevinster langs en rekke gevinstlinjer.

Dette er i bunn og grunn alt som er å si om Space Wars spilleautomat fra Net Entertainment! Automatens to hovedfunksjoner gir oss imidlertid godt med underholdning og man blir virkelig underholdt når man spiller på denne automaten. Både grafikk og lyd er av meget høy kvalitet, og de flytende symbolene kan faktisk minne om spilleautomatene Evolution og Elements fra samme leverandør.