Space Wars kommer fra Net Entertainment!

Net Entertainment har sluppet nyheten om at det kommer en ny spilleautomat som har fokus på spennende romeventyro og en intens kamp om en verdifull krystall – velkommen til Space Wars!

Space Wars spilleautomat

Space Wars spilleautomat ligger an til å bli en herlig utenomjordisk opplevelse, i likhet med det Starburst var da den kom! Automaten er selvsagt ikke spillbar ennå, men av det vi har fått sett så er det mye som ser bra ut. Automaten har symboler som flyter over et bakgrunnsbilde, akkurat som i Evolution og Elements, og vi får derfor ikke den klart oppdelte 5 hjuls spilleautomat-følelsen.

Automaten har imidlertid 5 hjul, men skiller seg litt ut fra normalen med å ha hele 4 rader, noe som igjen sørger for at vi kan vinne gevinster langs totalt 40 linjer. Av andre funksjoner kan vi avsløre at NetEnt gir oss stablede wilds og en re-spin funksjon etter hver gevinst – nokså humoristisk gjennomfør om vi får si det selv!

Stablede wilds innebærer at man kan få hele eller deler av hjulene dekket av wilds, og på denne måten få både større muligheter til å vinne gevinster, samt at gevinstene man vinne ofte blir større enn normalt på grunn av flere wilds i spill.

Re-spin funksjonen er en funksjon som gir oss et gratisspinn etter hver gevinst som vinnes. Som en liten bonus på det hele har NetEnt laget en morsom animasjon som symboliserer dette re-spinnet. Symbolet som er en del av den vinnende kombinasjonen blir teleportert inn i en slags kapsel og før den deretter blir klonet et uttall ganger før det igjen forsvinner. Symbolet kommer tilbake til hjulet i re-spinnet, men denne gangen i flere eksemplarer og stablet på hjulene slik at vi får muligheten til å vinne enda større gevinster. Man får ikke en nytt re-spin etter et re-spin selv om man vinner en ny gevinst.

SpaceWars-logo

Symbolet vi imidlertid er ute etter er den røde krystallen som kan gi oss noen kolossale utbetalinger hvis det dukker stablet opp på hjulene! Er du heldig vil det ligge en Big Win, en Mega Win eller en Super Mega Win å vente på deg da, og da kan det hente du stikker avgårde med toppgevinsten på hele 400.000 mynter!

Hos Betsafe først – få bonus på 1500 kroner

Automaten vil først være tilgjengelig hos Betsafe ettersom de har fått rollen som betatester hos Net Entertainment, men det foreligger dessverre ingen dato for dette spillet ennå. Du kan imidlertid fikse deg en konto hos Betsafe her og få 50 free spins på Jackpot 6000 og en bonus på hele 300% opptil 1500 kroner – eksklusivt!