Sparks

Sparks er en tradisjonell spilleautomat, men med en utradisjonell fiffig liten twist. Heng med, så skal vi forklare litt nærmere.

Automatens utforming

Sparks er en frekk og fin spilleautomat med spillsymboler utformet som, hmmm, “gnister i bevegelse” vil vel være en grei beskrivelse. Bakgrunnsfargene er rolige samtidig som symbolene lyser forfriskende opp. Alt er akkompagnert av et lystig lydspor som bidrar til en hyggelig spillopplevelse.

Vanlige funksjoner med en morsom vri

Spillet har 5 hjul og 3 rader. Man har nøyd seg med 20 gevinstlinjer denne gangen, men det gjemmer seg en aldri så liten overraskelse i dette spillet som selvfølgelig er til din fordel. Vanligvis må du jo ha en vinnerkombinasjon fra venstre mot høyre, og slik kan du også spille her, men i tillegg så har du muligheten til å velge å spille fra begge kanter, slik at du også kan vinne “bakfra”. Du vil også relativt hyppig kunne oppleve såkalte “Expanding Cloning Wilds”. Dette er et wild symbol som har som oppgave å lete etter løsninger og kombinasjoner på hvert enkelt spinn der den er aktiv så du lander på den best mulige kombinasjonen med tanke på høye gevinster. Et vanlig wild symbol kan du også få, og dette vil ta over egenskapene til hvilket som helst av de andre symbolene for lettere å kunne skape en vinnerrekke.

Sparks er et spill som ser veldig oversiktlig ut i og med at du kun har 3 rader, og tilsynelatende vil det ikke skje så enormt mye på brettet. Men prøv å kjøre på med dobbeltsidig spill. Da blir det straks mer spennende da du ikke kan avskrive en gevinst allerede etter at de to første hjulene har stanset, som er tilfelle på de fleste andre automater. Her holder du spenningen helt til siste slutt på hvert enkelt spinn. “Når Expanding Cloning Wilds” setter igang i tillegg skal jeg love deg at adrenalinet stiger. Prøv selv. Skikkelig gøy!