Spellcast

Fantasy er svært gangbar valuta i spilleautomatverdenen og Spellcast er enda en automat som føyer seg inn i rekken av slike. Spellcast er en av klassikerne fra Net Entertainment og en spilleautomat som har vært tilgjengelig lenge. Her på Spill Norgesautomaten spiller du Spellcast spilleautomat gratis så lenge du bare orker og vil. Hvis du vil spille med ekte penger kan du ta del i noen av våre eksklusive velkomstbonuser rundt automaten.

Spellcast – en fantasy spilleautomat fra Net Entertainment

Spilleautomater er nesten som eventyr: det er en helt annen verden hvor alt er mulig og gevinstene kan sørge for at man kan leve et lykkelig (forhåpentligvis) liv alle sine dager. Spillcast er en fantasyautomat fra Net Entertainment og her blir det trylleformler og magi i søkk og kav. Forbered deg på en av NetEnts tidløse klassikere og foreta en liten virkelighetsflukt.

Magi og overnaturlige ting møter vi også på i spillene Voodoo Vibes og Wild Witches!

Spellcast er en veldig enkel spilleautomat og en av NetEnts tidligste video spilleautomater. Automaten har 20 gevinstlinjer som fordeles over 5 hjul og 3 rader – et nokså tradisjonelt opplegg med andre ord. Den maksimale innsatsen ligger på 400 kroner pr. runde og det går an å spille for så lite som 20 øre pr. omgang hvis man vil at pengene skal rekke og vare. Den maksimale gevinsten i Spellcast ligger på 120.000 mynter, eller 600.000 kroner.

Automatens enkelthet til tross; Spellcast byr på et par tradisjonelle spesialfunksjoner, og her kan vi blant annet trekke frem wildsymboler som erstatter alle andre vanlige symboler og som hjelper til med å danne vinnende kombinasjoner. Scattersymbol finner vi også i Spellcast, og disse sørger for at man kan vinne freespins. Får man minst 3 scattersymboler på hjulene, i en hvilken som helst posisjon, vinner man 15 gratisrunder på casinoets bekostning. I gratisrundene blir alle gevinster multiplisert med 3 i forhold til det som er normalt, og det er i disse rundene man man kan vinne den høyeste gevinsten i Spellcast – altså 120.000 mynter.

Grafikken i Spellcast er enkel og kanskje ikke den beste vi har sett når det kommer til spilleautomater. Spilleopplevelsen er på den andre siden helt klart godkjent om man ikke er ute etter altfor avanserte funksjoner, eller har for høye forventingen – Spellcast innfrir de enkle behovene i hvertfall. Det er tross alt nostalgien som er Spellcasts største fordel!