Spill Deal or No Deal – få bonus hos Betsson!

DealorNoDeal

Påskemoroa er såvisst ikke over hos Betsson Casino og den fortsetter med uforminsket styrke frem til 7. april! Det betyr enda flere dager med gode bonustilbud og annen moro – og i dag er det spill på Deal or No Deal som gjelder!

Deal or No Deal er et av de mest populære spillene som befinner seg i Betssons Games-seksjon og i dag har du muligheten til å vinne deg bonuser som du kan løse inn i skrapelodd!

Jo mer du spiller, jo mer vinner du!

Spiller du Deal or No Deal i dag hos Betsson får du ikke bare moroa det i seg selv gir – du får også verdikuponger som du kan bruke på et av de aller mest populære skrapeloddene som finnes, nemlig Power Cash!

Bli kunde hos Betsson her – få 200% opptil 1500 kroner i bonus!

Bonusen er lagt opp slik at du vil få stadig større verdi på verdikupongene dine jo mer du spiller Deal or No Deal. Deal or No Deal er en uvanlig, men meget god spilleautomat som tilbyr masse funksjoner til de som spiller på den. Anbefales på det varmeste av oss!

Slik har Betsson satt opp sin bonus for i dag:
• Spill for minst 100 kr på Deal or not Deal i dag – få en verdikupong verdt 20 kr på Power Cash.
• Spill for minst 500 kr på Deal or not Deal i dag – få en verdikupong verdt 50 kr på Power Cash.
• Spill for minst 1000 kr på Deal or not Deal i dag – få en verdikupong verdt 100 kr på Power Cash.

Spiller du for 1000 kroner får du altså en verdikupong tilsvarende 10% av innsatsen du har lagt ned – påsken er neimen ikke over!

Stor bonus for nye kunder hos Betsson

Lesere som har lyst til å bli kunde hos Betsson kan registrere en konto via våre sider, noe som utløser en eksklusiv bonus på 200% opptil 1500 kroner! Det vil si at du med et innskudd på 750 kroner får 1500 kroner i bonus, og totalt da kan spille for hele 2250 kroner! Registrer deg nå!