Spill Muse hos Betsafe!

Muse_spilleautomat

Net Entertainment har nå sendt sin siste spilleautomat Muse – Wild Inspiration til testing hos Betsafe og det betyr at du kan ha det moro på den splitter nye spilleautomaten med en hal haug med wilds!

Masse wilds!

Hvis vi skal trekke frem et sentralt stikkord fra Muse spilleautomat så er det selvsagt wilds, og i denne automaten får vi hele seks forskjellige av dem! 3 wilds i basisspillet og 3 wilds i gratisrundene sørger for en jevn strøm av gevinster inn på din spillekonto! I Muse er det slik at når et spesielt symbol kommer til syne på hjulene vil én av tre wildfunksjoner aktiveres tilfeldig, og dette gjelder både for basisspillet og gratisrundene.

Muse_wild

I basisspillet får man et utvidet wild som dekker hele hjulet, et x2 Wild som dobler gevinstene og et Sticky Wild som gir oss et nytt gratis spinn og som samtidig beholder sin posisjon også i gratisspinnet.

I gratisrundene har NetEnt puttet alle wildfunsjonene fra basisspillet oppi en food processor og mikset dem godt og kommet ut med følgende tre resultater: Sticky Expanding Wild, Utvidet Wild x2 og Sticky x2 Wild!

Det skal i det hele tatt ganske mye til for at man ikke skal vinne en gevinst på et spinn i Muse, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Du kan lese alt som Muse spilleautomat her.

Opptil 30 free spins

I Muse har man som nevnt også muligheten til å vinne free spins og man kan faktisk vinne ganske mange av dem hvis man er litt heldig med scattersymbolet. Får man 3, 4 eller 5 scattere i basisspillet vinner man så mange som henholdsvis 10, 20 og 30 free spins, med de nevnte wildfunksjonene som krydder!

Ny spiler hos Betsafe? 50 free spins og 1500 kroner i bonus!

Nye kunder som fikser seg en spillekonto hos Betsafe via Spill Norgesautomaten har en kanonbonus i vente! Registrer deg her og få 50 free spins på Jackpot 6000 og en bonus på ditt første innskudd på 300% helt opptil 1500 kroner! Det betyr at et innskudd på 500 kroner vil gi deg totalt 2000 kroner å spille for! Kanskje noe å bruke på Muse – Wild Inspirations?