Spill South Park allerede nå!

South Park Megagevinst

Tradisjonen tro har Betsafe fått slått klørne i en ny spilleautomat fra Net Entertainment snaue én uke før den offisielle lanseringsdatoen – men vi fikk det med oss!

Allerede i går blir South Park publisert i Casino Red hos Betsafe, men det var uten noe som helst brask, bram eller andre viderverdigheter.

Gigantisk spill

Spilleautomaten South Park, som er et samarbeid mellom Net Entertainment og South Park Studios, har vist seg å være en gigantisk produksjon, og dette var jo egentlig helt som forventet. I dette spillet får vi intet mindre enn hele sju forskjellige bonusfunksjoner, hvorav 4 av disse er spillets bonusspill. Disse bonusspillene tilhører hver av seriens fire hovedkarakterer som jo som kjent består av Cartman, Kyle, Stan og Kenny. Hvert av disse bonusspillene er fantastisk bra og inneholder forskjellige spesialfunksjoner – og de er i tillegg ikke så rent lite absurde, men det var jo egentlig også forventet!

Ikke Betsafe-kunde? Registrer deg her og få opptil 1500 kroner i bonus!

Lukrative funksjoner

South Park Beeface
VI har allerede nevnt spillets fire integrerte bonusspill og sagt at de har egne spesialfunksjoner. Disse spesialfunksjonene gir oss mulighetene til å vinne storgevinster og for eksempel vil Kick The Baby-funksjonen i Kyles bonusspill kunne gi oss meget gode ekstragevinster. Hvis wildsymbolet av baby-Ike dukker opp i det femte hjulet vil Kyle sparke broren sin og han vil lande i et felt hvor vi enten får ekstragevinster, en stor multiplikator eller flere free spins!

I Stans bonusspill er det hans konstante spying på Wendy som sørger for at vi vinner stadige respinn med låste wilds på. Med andre ord: det finnes nesten ikke et eneste dødpunkt i denne automaten!

3 wild-funksjoner

I tillegg til de fire nevnte bonusspillene vil det helt tilfeldig underveis i spillingen kunne utløses forskjellige wildfunksjoner, og totalt finner vi tre av disse. Disse tre bonusfunksjonene vil sørge for alt fra 3 til 9 jokersymboler på hjulene samtidig, og spesielt Beefcake funksjonen er lukrativ! Her kan hele hjul 2, 3 og 4 dekkes av wilds og da blir gevinstene utrolig høye!

Masse free spins til nye Betsafe-kunder

Nye Betsafe-kunder får ikke bare en bonus på 300% opptil 1500 kroner – det vanker også hele 50 gratisrunder på Jackpot 6000, også kjent som Norgesautomaten! Setter du inn 500 kroner får du totalt 2000 kroner å spille med, og i tillegg altså 50 free spins på det som kanskje er Norges mest populære spilleautomat!

Registrer deg nå!