Spiñata Grande

Hariba, hariba! Mexico har nå gått online med verdens kuleste digitale piñata. Finn frem sombreroen og heng med.

Er du i godt humør er dette en glimrende spilleautomat. Er du i dårlig humør, vil Spiñata Grande garantert rette opp i det. Her er det fest og moro for alle penga, ihvertfall til å begynne med, for med litt flaks vinner du alle penga tilbake, pluss litt mer, eller mye mye mer hvis det virkelig er din dag.

5 hjul, 4 rader og 40 gevinstlinjer. Det er vel egentlig det mest ordinære med dette spillet, for her er det duket for massevis av festlige overraskelser.

Bonus

Bonussymbolet er det vanskelig å legge merke til. Det dekker hele 9 ruter på brettet og sender deg inn i en bonusrunde. Da vil du få opp et litt mindre spillebrett og gevinstmulighetene er enten rene myntpremier, eller x antall freespins.
Du kan også få en bonusrunde mens du er i freespin modus, og da kan du vinne enda flere freespins. På gratisrundene er det ultimate hvis du får en mega-wild. Dette er en kloss på 3×3 ruter. Da skal det mye til å ikke dra i land en fin en.

Megasymboler

Vi er vant med at et symbol er et symbol, men her har alle en storebror bestående av samme symbol, men som dekker 2×2 eller 3×3 ruter. Hele brettet består normalt av 20 ruter, og når du da får ettsymbol som dekker 9 av dem er det ganske store sjanser for å vinne.
Symbolene kan også dukke opp stablet på et hjul, og det er jo selvfølgelig heller ikke å forakte.

Som du skjønner er dette et spill som kan ta flere vendinger og overraske på mange plan. Med mexikanske rytmer og lyder er dette en opplevelse du absolutt bør få med deg.