Starburst

I Starburst er det ingenting annet å gjøre enn å sikte mot stjernene, og treffer du dem vanker det en toppgevinst på 50.000 mynter! Sjelden har en så enkel spilleautomat fått et så stor stjerne hos sine brukere, og hvis du ikke tror at dette er noe for deg, utfordrer vi deg til å prøve gratis her!

Starburst – en intergalaktisk spilleopplevelse

Når man spiller på Star Burst er det som ta en liten tidsreise tilbake til det klassiske spillet Bejeweled, hvor det var om å gjøre å få så mange like symboler som mulig. Bruken av symboler er slående lik, men Starburst har pakket det hele inn i en vanvittig herlig verdensrom-scenario som gir deg en følelse av å fly når du spiller!<\p>

For å ta litt teknisk info så er er Starburst et produkt fra Net Entertainment og som har 5 hjul, 3 rader og beskjedne 10 gevinstlinjer. At det er 10 gevinstlinjer er egentlig ikke helt korrekt, ettersom man i Starburst kan vinne fra begge sidene av automaten. Det blir derfor mer korrekt å si 20 gevinslinjer. Som på de fleste andre NetEnt-automater kan man spille på 10 forskjellige innsatsnivåer, samt med en verdi på myntene som får fra €0.01 til €1.00. Den maksimale innsatsen på ett enkelt spinn blir derfor på €100, og automaten legger seg derfor i det lavere sjiktet når det kommer til maksinnsatser.

Spesialfunksjonene hos NetEnt er det vi alltid er spent på og i Starburst, foruten muligheten til å vinne fra begge sider, får vi noe som kalles for Starburst Wild. Wildsymbolet i Starburst kan erstatte alle andre symboler og er derfor en skikkelig gevinst-booster. Starburst Wild vises kun på hjulene 2, 3 og 4 og når det først kommer til syne, utvider deg seg til å dekke hele hjulet. Deretter utbetales eventuelle gevinster før et re-spin trigges! Starburs Wild gir altså et gratis spinn, samtidig som symbolet holder sin posisjon og funksjon også i ekstraspinnet. Det maksimale antallet respins er 3. Det er denne funksjonen som kan utløse maksgevinsten på hele 50.000 mynter!

Grafisk sett holder Starburst en strålende kvalitet og blander vi dette med den mystiske bakgrunnsmusikken blir dette ingenting annet enn en magisk opplevelse! Inntrykket av å sveve rundt i rommet er påtakende og man er nesten nødt til å spille i fullskjem-modus!

Starburst en en spilleautomat som har vokst seg til å bli utrolig populær blant spilleautomat-elskere, og årsaken til dette kan kanskje være det minimalistiske konseptet kombinert med det velpolerte ytre. Det er ingen spesialfunksjoner med unntak av Starburst Wild og muligheten til å vinne fra begge sider, men alt i alt så er dette en automat man rett og slett bare er nødt til å like allikevel. Prøv selv gratis her eller med ekte penger hos våre samarbeidspartnere!

Liker du deg ute i rommet? Test også Space Wars og klon dine symboler!