Stardust

Stardust tar deg med på en intergalaktisk reise ut i det ukjente kosmos. Flott bakgrunn og futuristiske lyder bidrar til topp spilleglede.

Microgaming har som vanlig slått til med en visuelt flott spilleautomat. Vi befinner oss i det ytre rom, der både lyd og bilde skaper en mystisk stemning i denne ukjente tilværelsen.

Stardust har 40 gevinstlinjer. Basta! Dette har du ingen mulighet til å endre på, så her vil gevinstmulighetene alltid være veldig tilstedeværende. Du kan selvsagt regulere innsatsen på spinnene dine etter eget ønske og pengesekk.

Stardust logoen fungerer som wild symbol og kan som vi kjenner fra andre spilleautomater opptre som hvilket som helst av de andre symbolene. Kall det gjerne en joker om du vil. Man kan få flere wilds på ett og samme spinn, noe som selvsagt kan øke mulighetene for gevinster.

Et symbol formet som en galakse fungerer som scatters, og får du disse på den midterste raden, samler du edelsteiner. Når du har fylt opp bagasjen i romskipet med 10 av disse går du inn i freespinmodus med 13 tildelte deilige freespins. Her har du også muligheten til å vinne flere freespins. Da er det bare å fortsette å håve inn.

Dette er et kjempekult spill som kommer til å bli en stor slager.