Store jackpotter hos Betsafe!

MegaFortune-jackpotmajor

Helgen nærmer seg med stormskritt og det er det nok mange som er glade for rundt om i det ganske land! Hvorfor ikke prøve å gjøre de kommende fridagene til en festhelg? Hos Betsafe er det i alle fall store jackpotter å spille om!

Det er spesielt to spilleautomater som skiller seg ut med store gevinster hos Betsafe denne helgen, og det er Mega Fortune og Hall of Gods – de to legendariske jackpotautomatene fra Net Entertainment!

32 millioner kroner i jackpot!

Hall of Gods og Mega Fortune er tradisjonelt sett de to automatene som kan skilte med de høyeste jackpottene og begge disse er av progressiv art. Det vil si at de fortsetter å vokse helt til noen stikker av med toppgevinsten – og de vokser ettersom en prosentvis andel av alle innsatser på automatene legges til i jackpottene.

Spill om jackpottene hos Betsafe – få bonus på 1500 kroner!

Det er ikke så lenge siden jackpotten på Mega Fortune ble vunnet, men den har allerede strukket seg til saftige 14,5 millioner kroner – noe som absolutt lar seg høre. Det er imidlertid Hall of Gods og våre norrøne venner som kan skryte av å ha den høyeste potten for øyeblikket med dugelige 17,5 millioner kroner!

Begge disse automatene har tre forskjellige progressive jackpotter hver, og disse heter Jackpot Rapid, Jackpot Major og Jackpot Mega, hvorav Jackpot Mega er den desidert største.

Legendariske norske storgevinster

Begge disse automatene har utbetalt store gevinster til norske vinnere, men det er først og fremst Mega Fortune som har vist seg å være lykkeautomaten til nordmenn. Her har det nemlig vært utbetalt premier på flere titalls millioner kroner, og verdens nest største online pengegevinst er vunnet av en nordmann på nettopp Mega Fortune. Dette skjedde i 2011 da en student vant sinnsyke 92 millioner kroner på denne røveren, og rekorden sto seg til i januar i år da en spiller fra Finland tok verdensrekorden med en gevinst på 133 millioner kroner – på Mega Fortune!

Det er derfor ingen tvil om at disse automatene kan gjøre livet til noen enhver litt lysere hvis man har flaksen på sin side. Kanskje du skulle prøvd deg på en av disse automatene i stedet for å levere inn Lotto-rekka? Det er i alle fall betydelig morsommere og ikke minst spennende!

Spill for 1500 bonuskroner hos Betsafe!

Vi har forhandlet frem en spesielt god avtale for våre lesere hos Betsafe hvis de registrerer en konto her. Dette vil utløse en bonus på opptil 1500 kroner og hele 50 free spins på Jackpot 6000 – selveste norgesautomaten! Setter du inn 500 kroner på ditt første innskudd vil du få totalt 1500 kroner ekstra å spille for – tilsammen 2000 kroner!

Lykke til i helgen hos Betsafe!