Subtopia

I Subtopia er det på tide å begi seg ned mot havbunnen for å se hvilke rikdommer som kan skjule seg der! I denne undervanns-automaten befinner vi oss i en ubåt, noe lydbildet illustrere klinkende klart for oss, og vi formelig kjenner at trykket øker rundt oss mens vi klikker på spinn-knappen!

Subtopia – utforsk den ukjente havbunnen!

Ettersom jordkloden består av 3/4 deler vann sier det seg selv at det nok finnes en god del uutforskede arealer alle verdens hav. I Subtopia fra Net Entertainment får vi bli med en annerledes ekspedisjon ned til bunnen av havet for å om vi finner noen skatter som verden ikke har sett maken til. Det er bare å pakke ned surstoff og dykkerdrakt og bli med på utforskningsferd!

Hvis vi først skal ta for oss de tekniske spesifikasjonene på Subtopia så kan vi fortelle at vi har å gjøre med en automat som har 5 hjul, 3 rader og 20 linjer – noe som kan sies å være et standard oppsett. Verdien på myntene er også kjent fra NetEnt-automater og beveger seg fra €0.01 til €0.50, samtidig som vi kan sette inntil 10 mynter på hver linje. Dette skulle gi en maksimal innsats på hvert spinn på €100.

Spesialfunksjonene til NetEnt er det vi ser mest frem til når det kommer nye automater, og også Subtopia har noen av disse. Automaten har en gevinstmultiplikator som aktiveres tilfeldig, og denne kan man se nede i det høyre hjørnet. Er du heldig kan du plutselig få en av dine gevinster multiplisert med 5!

I tillegg til denne multiplikatoren har også Subtopia standardsymboler som wild og scatter i sitt repertoar. Wilds fungerer som jokere og kan med det erstatte andre ordinære symboler, og dermed føre til at man har større muligheter til å vinne gevinster. Scatteren er et symbol som gir gevinst uansett hvor den havner på hjulene – den er ikke avhengig av å følge noen gevinstlinjer. To eller flere scattere gir gevinst, mens 3 eller flere i tillegg sørger for at man vinner freespins.

Selve freespin-funksjonen er noe spesiell i Subtopia ettersom man ikke vet hvor mange gratisrunder man vinner. Under gratisrundene øker en egen gevinstmultplikatoren gradvis, og rundene er over når symbolet som viserer multiplikatoren kommer til den røde dødningeskallen lengst til høyre på multiplier-meteret.

Så mye mer er det ikke å si om Subtopia, men det vi kan si er at det er en spennende og eventyrlig reise vi får ned i dypet, og lydbildet på automaten er definitivt med på å forsterke dette! Automatens to gevinstmultiplikatorer fungerer også meget bra og kan gi gode utbetalinger. Subtopia er i seg selv ikke spesielt avansert men en toppgevinst på 120.000 mynter kan fort lokke til seg en god del spillere. Prøv selv og se om automaten er noe for deg!

Få mer undervannsmoro i Silent Run og Under The Sea!