Super 7 Blackjack

Vi ønsker deg velkommen til Super 7 Blackjack fra Betsoft! Her får du en variant av blackjack hvor du kan spille med opptil 3 hender samtidig og spille på sideveddemålet Super 7 som kan gi 5000 ekstra! Lær deg Super 7 Blackjack gratis her på Spill Norgesautomaten og prøv med ekte penger i casinoet til Mr Green!

Super 7 Blackjack

Super 7 Blackjack er altså en blackjack-variant fra Betsoft hvor et sideveddemål, Super 7, gir deg muligheten til å vinne ekstra gevinster. Super 7 spilles med totalt 6 kortstokker, og alle hender (maksimalt 3) spilles mot banken/dealer. Som vanlig i blackjack er det om å gjøre å trekke kort helt til du havner på 21, eller så nært inntil som mulig, i totalverdi på kortene dine. Får du 22 eller mer taper du spillet.

Spilleregler
Spillet starter med at både du og dealer får utdelt to kort, men bare dealers ene kort er synlig for deg – det andre ligger med bildesiden ned. Begge dine kort er synlige. Med den informasjonen du nå har tilgjengelig må du gjøre en vurdering om du skal trekke nye kort, eller om du er fornøyd og skal stå. Målet er som sagt å havne på 21 eller så nært inntil som mulig. Overskrider du denne summen buster, eller taper, du. Kommer du nærmere 21 enn dealer vinner du. Kommer dealer nærmere 21 enn deg uten å buste, vinner dealer. Får man den samme verdien på kortene kalles det for push, og da betales innsatsen tilbake. Får man 21 på de to første kortene man får utdelt kalles det for Blackjack!

Kortverdier
Alle tallkortene beholder sin egen verdi, mens alle bildekortene (Knekt, Dame og Konge) er verdt 10 poeng. Ess er verdt 1 eller 11, alt ettersom hva som passer best. Får du et ess og et verdi 10-kort har du Blackjack, og dette er en hånd som slår alt annet, inkludert andre kombinasjon er av kort som gir totalt 21. Hvis både dealer og spiller har Blackjack blir det push, eller uavgjort.

Øvrige regler
* Kortene stokkes etter hver spilleomgang.
* Du kan kun splitte én gang.
* Du kan doble etter en splitt.
* Spillet har ingen Late Surrender.
* Dealer sjekker kun om han har Blackjack hvis spiller kjøper forsikring og ess er det åpne kortet.

Super 7 sidespill
Sidespillet Super 7 er et spill som foregår helt uavhengig av hovedspillet. Hvis du legger inn en innsats på 1.00 i innsatsmarkøren hvor det står Super 7 aktiverer du dette spillet. Reglene i Super 7 sidespill er enkelt, og hvis det første kortet du får utdelt er 7 utbtales 3:1 – altså 4. Utbetalingen øker for hver 7’er du får, men sidespillet er over hvis det første kortet ikke er en 7’er.

Super 7 utbetaling
Først kort er 7 – 3:1
To første kort er 7 – uansett farge – 50:1
To første kort er 7 – samme farge – 100:1
Tre første kort er 7 – uansett farge – 500:1
Tre første kort er 7 – samme farge: 5000:1

Splitte
Hvis de to første kortene du får utdelt har den samme verdien kan velge å splitte dem i to separate hender, og dermed plassere en ny innsats på begge disse som har den samme verdien som den opprinnelige hånden. Kortene fortsetter du å trekke som vanlig, helt til du er fornøyd eller du buster. Splitter du to ess får du bare ett nytt kort på hver hånd. Får du 21 poeng etter en splitt av et ess, regnes dette som 21 og ikke som Blackjack.

Doble
Etter at du har fått utdelt dine to kort har du muligheten til å doble innsatsen. Du vil da få utdelt kun ett kort til, og spillet avgjøres da.

Forsikring
Muligheten til å forsikre deg er et eget spill i selve blackjack-spillet, og er ment å gi deg sjansen til å berge et tap hvis du tror banken har Blackjack. Hvis dealers første kort er et ess er muligheten definitivt tilstede for at han har Blackjack, og hvis du tror at det skjulte kortet er 10, kan du forsikre deg ved å betale inn et beløp tilsvarene halvparten av innsatsen din. Hvis dealer da får blackjack får du utbetaling på 2:1 – altså en nettogevinst på det dobbelte av innsatsen din. Hvis dealer ikke har blackjack taper du forsikings-innsatsen.

Regler for dealer
Dealer må følge faste regler for når han skal trekke og når han må stå. Dealer må trekke på 16 og soft 17. Soft 17 betyr at dealer har et ess som telles som 11, og hånden kalles for soft fordi man kan trekke ytterligere et kort uten å buste. Havner man over 21 telles ess som 1.