Super Joker

Hos 7red Casino får du spille nettutgaven av den klassiske spilleautomaten Super Joker – med ekte penger!
På denne siden kan du lese litt om denne gamle røveren og prøve den gratis.

Norgesautomaten Super Joker

Super Joker er en kjent og kjær automat for oss som har opplevd å spille på spilleautomater på bensinstasjonene rundt om i Norge. Dette er en automat av den tradisjonelle typen, men gevinstene er på den andre siden meget moderne! Blander vi dette med automatens funksjoner så får vi en spilleopplevelse som er helstøpt! Net Entertainment har også en variant av denne automaten, nemlig megapopulære Mega Joker!

Som på mange av de andre kjente, norske spilleautomatene har også Super Joker et oppsett som gir oss et basisspill og et Super Joker Supermeter-spill i toppen. Man starter spillingen i basisspillet og der fortsetter man helt til man har vunnet en gevinst. Når man har vunnet en gevinst i basisspillet har man to valg. Det ene er å cashe inn gevinsten slik at den legges til saldoen, og fortsette i basisspillet. Det andre man kan gjøre er å spille i toppspillet. Når man vinner en gevinst overføres den automatisk til Super Joker Supermeteret og hvis man ikke ønsker å spille der så må man trykke på ‘Samle’ for å innkassere gevinsten man vant i basisspillet. I toppspillet er innsatsen høyere, og det samme gjelder for gevinstene. Man kan satse 20, 40, 100 eller 200 mynter pr. spinn i Supermeter-modus, og da sier det seg selv at gevinstene blir bra!

Hvis man i Supermeter-modus spiller med maks innsats og får en eller flere jokere på hjulene vinner man en mysteriepremie, og denne er på alt fra 100 mynter til 2000 mynter! Når man vinner gevinster i Supermeter-modus legges de til saldoen som vises i Supermeter-vinduet øverst. Her er det virkelig mulig å vinne seg noen saftig gevinster! Man kan når som helst avslutte spillingen i Supermeter-modus ved å klikke på ‘Samle’.

Spill Super Joker med ekte penger hos 7red! Hvis du ikke er kunde hos dem får du en flott bonus når du registrerer din konto der!