Super Nudge 6000

Super Nudge 6000 er internett-varianten av den klassiske spilleautomaten Old Timer! Denne utgaven har akkurat de samme funksjonene som den populære opphavsmaskinen hadde, og at den er utviklet av Net Entertainment er så definitivt ikke noe minus! Sjekk ut denne gratisutgaven av automaten og la deg overbevise!

Super Nudge 6000 – herlig klassisk norgesautomat

Det som er spesielt med Super Nudge 6000 er funksjonen som har gitt automaten dens navn – nemlig nudgefunksjonen. Denne skal vi forklare lenger ned i artikkelen.

Super Nudge 6000 er bygd opp på samme måte som mange av de andre klassiske spilleautomatene, med et basisspill og et Supermeter-spill/toppspill. Man starter spillet i basisspillet og spiller der helt til man vinner en gevinst. Når man har vunnet en gevinst overføres den direkte til Supermeteret som man ser på maskinen. Man har da valget om å cashe ut gevinsten og fortsette spillet i basisspillet eller å spille i Supermeter-modus.

Velger man å spille i Supermeter-modus spiller man med mye høyere innsats enn i basisspillet, men det skal også bemerkes at gevinstene i tillegg er større! I toppspillet kan man spille med 3 forskjellige innsatser, 20, 40 eller 60 mynter, som gir henholdsvis 1, 2 og 3 nudges. Nudges vil si at hjulene flytter seg opp eller ned for å skape en vinnende kombinasjon for deg, og dette kan hjelpe deg med å vinne store gevinster, spesielt hvis man får kongekronen på hjulene. Selv om man får dårlig uttelling på hjulene kan 3 nudges plutselig sørge for at du vinner en stor gevinst!

I Super Nudge 6000 har man muligheten til å spille med 1-10 mynter, og med en innsats pr. spinn i basisspillet, med alle linjer aktive, som strekker seg fra 10-100 kroner! Hvis du spiller med 10 mynter har du muligheten til å vinne inntil 6000 mynter i toppspillet!

Utover nudge-funksjonen har ikke Super Nudge 6000 noen spesielle funksjoner, men automaten er allikevel umåtelig populær. Årsaken til dette er nok den nostalgiske feelingen automaten gir dem som har spilt på ekte spilleautomater i butikkene rundt om i landet.

La deg begeistre av de gode, gamle spilleautomat-tidene!