Supernova

Supernova er en nydelig spilleautomat fra Quickspin som tar oss med på en strålende reise til det ytre rom hvor vi blir servert en spilleopplevelse som er noe helt utenom det vanlige.

Supernova er et spesielt bekjentskap fra en av våre favorittprodusenter av spill, Quickspin, og i denne omtalen skal vi titte nærmere på hva det er som fascinerer oss så mye med dette spillet.

Supernova multiplikator

Allerede når automaten er lastet inn ser vi at vi får oppleve noe som er helt annerledes enn det vi er vant med fra tidligere, og i all hovedsak skyldes jo dette automatens spesielle oppsett. Vi får totalt 5 hjul med tre rader på hver, men i Supernova er det de tre første hjulene som sørger for gevinstene, mens de to siste hjulene kan gi oss multiplikatorer på gevinstene vi vant på de tre første hjulene. Spesiell funksjon som fungerer alldeles utmerket!

Gevinsthjulene

Som sagt så er det altså hjul 1-3 som sørger for selve gevinstene i dette spillet, og her er det snakk om at vi kan vinne på 27 forskjellige måter. Det betyr at gevinstlinjene er fjernet og at det er Way Wins som gjelder. For at vi da skal vinne en gevinst holder det at vi får tre identiske symboler på disse hjulene, og da ett på hvert hjul naturligvis. Hvis vi får til dette vinner vi en gevinst, og vil dermed aktivere multiplikatorfunksjonen på hjul 4 og 5.

Multiplikatorhjulene

Det er først når man har vunnet en gevinst på de tre første hjulene at de to siste hjulene vil begynne å spinne, og når dette skjer er det multiplikatorverdier vi spiller om. Hjul 4 vil først begynne å spinne og her vil multiplikatorer fra 2x til 10x, samt noen sorte hull befinne seg. Stopper hjulet på en multiplikatorverdi vil gevinsten du vant bli multiplisert med nettopp denne verdien, og hjul 5 vil deretter starte å spinne og det er de samme reglene som gjelder der. Hvis hjul 4 stopper på et sort hull avsluttes multiplikatorspinnene og du får utbetalt gevinsten fra gevinsthjulene.

Supernova Megagevinst

Wilds

Supernova har selvsagt også et wildsymbol å tilby sine spillere og dette symbolet fungerer som en joker og vil dermed gjøre det enklere å vinne gevinster. En joker kan være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig og er derfor veldig anvendelig og et verdifullt symbol.

Som du ser av vår omtale så kan faktisk en gevinst du vinner på de 3 første hjulene ende opp med å bli multiplisert med 100, og vi kan her gi deg et eksempel: hvis du skulle være så heldig å vinne f.eks. €50 på et spinn vil multiplikatorhjulene spinne. Stopper det førstehjulet på 10x vil gevinsten din multipliseres med 10 og dermed være på €500. Det siste multiplikatorhjulet vil også spinne og hvis også det stopper på 10x vil gevinsten din bli multiplisert med 10 enda en gang – altså dermed være vokst til €5000! Tenk bare tanken på hvis du vinner en storgevinst på de tre første hjulene og deretter har full klaff på multiplikatorhjulene!

Oppsummering

Supernova er nokså enkelt bygd opp, men de funksjonene som er inkludert i spillet fungerer perfekt! Lydbilde og grafikk er naturligvis strøken og Quickspin har her laget en meget god automat. I tematikken kan den faktisk minne om spilleautomaten Starburst, men de er allikevel så forskjellige at ingen behøver å føle seg trampet på tærne her.