Sushi Bar

Da ønsker vi deg velkommen til spilleautomaten Sushi Bar fra Betsoft Gaming – sannsynligvis den første i sitt slag! Chef Haru holder deg forsynt med sine lynraske kokkekunster, og her tilberedes den beste sushien i de lekreste omgivelsene!

Sushi Bar – Chef Haru gir deg velsmakende underholdning!

Det som overrasker oss mest med Sushi Bar spilleautomat fra Betsoft er den nærmest totale mangelen på bonusfunksjoner. Dette er i grunn meget uvanlig fra den kanten, men det ser allikevel ut til at de har lagt et stort arbeid i både grafisk utforming og lydbilde. Selve spilleopplevelsen kan som sådan oppleves som veldig bra, litt avhengig av hva man foretrekker når det kommer til spilleautomater. Vi tar i alle fall for oss de ekstrafunksjonene som finnes i Sushi Bar spilleautomat, og du kan selv gjøre deg opp en mening ved å spille gratis her på Spill Norgesautomaten!

I spilleautomaten Mamma Mia kan du også koke mat, og det samme kan du faktisk også i French Cuisine!

Som forventet så har ikke Betsoft foretatt noen endringer på oppsettet på Sushi Bar i forhold til de andre automatene i deres Slots3-serie. Det betyr at det er 5 hjul og 3 rader, samt 25 gevinstlinjer som gir oss underholdning i denne automaten. For hver gevinstlinje kan man satse opptil 5 mynter og ha en høyeste verdi på hver mynt opptil 0.50. Maxinnsatsen blir derfor 125 mynter/62,5 kreditter.

Wildsymbolet i Sushi Bar er Soyasaus-flasken, og det faktum at det er et wildsymbol innebærer at det kan erstatte alle andre vanlige symboler. At det er en erstatter betyr da at det kan være en del av en hvilken som helst kombinasjon av vanlige symboler, og når wildsymbolet blir det, blir gevinstene doblet i forhold til normalutbetalingen. Scattersymbolet er det symbolet som ikke kan erstattes.

Den nevnte scattersymbolet er det symbolet som gir best valuta for pengene i Sushi Bar ettersom det er det som utløser gratisrundene – automatens eneste bonusfunksjon. Scatteren gir oss gevinster så lenge vi får to eller flere eksemplarer av det i en tilfeldig posisjon på hjulene – 2 scattere gir 50 kreditter. 3, 4 og 5 scattere sørger for freespins og da henholdsvis 8, 12 og 20 stykker av dem. Hvis man vinner gevinster i gratisrundene blir disse multiplisert med 2 i forhold til utbetalingstabellen, og gratisrundene kan derfor bli lukrative hvis man har litt flaks!

Sushi Bar er som du ser en automat som er enkelt oppbygd og som ikke byr på så mye spenning når det kommer til bonusfunksjoner. Det faktum at automaten er så enkel gjør at den på mange måter passer til den japanske kulturen, og hvis dette er et bevisst grep fra Betsoft så er det etter vår mening helt ok! Spilleopplevelsen er uansett av meget høy kvalitet, og det er jo som vanlig en fryd å se på det grafiske og oppleve lydbildet i Betsofts spilleautomater!