Tales of Krakow

I spilleautomaten Tales of Krakow er vi tatt med til Polen, og vi blir presentert for en passende dose med både skrekk og gru. Det er bare å håpe at dragen til herskeren Krak ikke går løs på deg, men heller gir deg en stor utbetaling!

Tales of Krakow – mørke og skumle historier fra det gamle Polen

I Tales of Krakow er det altså gammel mystisisme som er temaet, og handlingen utspiller seg i Krakow i Polen. En gammel legende forteller at denne byen ble bygd over en grotte hvor dragen til herskeren Krak holdt til. Denne grotten er selvsagt en del av automaten, og der inne finnes det en god del lukrative godsaker.

Vi starter imidlertid med å se på oppbygningen til Tales of Krakow, og kan da se at det er en automat som har 5 hjul, 3 rader og 30 innsatslinjer – altså et nokså standard NetEnt-oppsett. Man kan fyre løs med 4 mynter pr. linje og med en myntverdi som går helt opptil 5.00, noe som gir en maksimal innsats på 600 kroner.

Vi interesserer oss spesielt for spesialfunksjonene til spilleautomatene, og man finner et par av dem i Tales of Krakow. Wildsymbolet, eller jokeren, er symbolet av djevelen og dette erstatter alle ordinære symboler og kan inngå i kombinasjoner med disse. Man finner også et integrert freespin-spill i Tales of Krakow som aktiveres når man får tre eller flere scattere i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Man vinner da 12 gratisrunder hvor alle gevinster multipliseres med 3, og da sier det seg selv at man har muligheten til å vinne store gevinster. Det eneste vi ikke liker så godt er at man får 12 runder uansett hvor mange scattere man får, og det hadde derfor vært bedre om man hadde differensiert dette og gitt flere runder jo flere scattere man fikk. Får man 2, 3, 4 eller 5 scattere får man i tillegg til gratisrunder også innsatsen multiplisert med henholdsvis 2, 4, 50 eller 200.

Tales of Krakow kan også by på et bonusspill, og dette aktiverer man ved å få 3 eller flere bonussymboler på en aktivert gevinstlinjer fra hjulet lengst til venstre. I bonusspillet blir vi i tatt med inn i grotten til dragen og her skal vi klikke på drageeggene for å vinne kontantgevinster. Stemningen der nede i dypet er selvsagt utrivelig og miljøet er stekende hett!

Tales of Krakow er en automat som ligger helt på det jevne, og som tilbyr funksjoner som sørger for at den så definitivt er en fullblods spilleautomat. Man kan vinne store gevinster i gratisrundene, spesielt hvis man klasker til med en god del wilds!

Liker du litt grøss og gru når du spiller? Ta en titt på Zombies og Mythic Maiden!