The Exterminator

Skadedyrutrydderen Alvin Goodman har møtt noe som kan virke å være hans nemesis – en rakkete og rampete vaskebjørn som virkelig gjør livet surt for den dedikerte arbeidsmannen! Nabolaget trenger definitiv Alvins hjelp, og en ting er helt sikkert: Alvin Goodman gir seg ikke! Velkommen til spilleautomaten The Exterminator!

The Exterminator – Betsoft spilleautomat

Ordet ‘skadedyrutrydning’ er ikke et ord man umiddelbart forbinder med underholdning og strålende moro, men det er helt til man har prøvd noen runder på The Exterminator fra Betsoft! Bare synet av den lett lubne Alvin Goodman der han står i sin gule heldrakt ved siden av hjulene får en til å trekke på munnvikene. Betsoft kan virkelig dette med å lage gode spilleautomater, for The Exterminator er virkelig en god spilleautomat med mange funksjoner. Vi ser nærmere på alt det som denne spilleautomaten har å tilby oss.

Vi starter med automaten oppbygning først og får de sedvanlige 5 hjulene med 3 rader og totalt 30 linjer. Innsatsnivået har fått stått urørt i hele Slots3-serien til Betsoft, og det innebærer 1-5 mynter pr. linje (altså max 150 mynter i sving) med en verdi på myntene fra 0.02 til 0.50 – noe som gir en maks innsats pr. spinn på 75 kreditter.

Når vi åpner en ny spilleautomat så er noe av det første vi speider etter wilds, eller jokere da. I The Exterminator får vi ikke bare et wildsymbol – vi får et wildhjul! Når symbolet av lastebilen dukker opp på et hvilket som helst hjul gjøres altså hele hjulet om til et wildsymbol, noe som selvsagt gir meget gode gevinstsjanser. Wildsymboler er altså jokere som kan være en del av kombinasjoner bestående av andre vanlige symboler. Unntaket gjelder for bonussymbolene.

Betsoft har implementert en funksjon i The Exterminator som garantert går rett i fletta på spilleautomat-elskere, nemlig Sticky Wins! Sticky Wins er en funksjon som ble gjort kjent gjennom Jack Hammer spilleautomat, og er en funksjon som trer i kraft når man vinner en gevinst. Alle symbolene i den vinnende gevinsten beholder sin posisjon på hjulene, eller blir klistret fast, mens de øvrige symbolene spinner på nytt. Får du nye symboler som kan legges til den allerede eksisterende kombinasjonen vil også disse klistres fast, mens de andre symbolene spinner enda en gang. Slik fortsetter det helt til man ikke får nye gevinstsymboler, og gevinsten utbetales da på grunnlag av alle symbolene man har fått på hjulene. Også bonussymbolet og freespinssymbolet vil klistres til hjulet, og det er derfor man må få minst 5 eksemplarer av disse for å utløse bonusfunksjonene, i motsetning til 3 som er det vanlige. Sticky Wins er fungerer også i gratisrundene.

Vi har allerede nevnt gratisrunder og vi applauderer enhver automat som kan tilby oss dette! Minst 5 fotavtrykssymboler uansett hvor må hjulene må til for at vi skal kunne få nyte gratisrunder, og når dette inntreffer starter The Great Racoon Chase. Før hvert spinn i gratisrundene blir vi tildelt en gevinstmultiplikator på mellom 1 og 5, og gevinstene man måtte være så heldig å vinne i akkurat det spinnet vil bli multiplisert med den verdien man har blitt tildelt. I gratisrundene fungerer som nevnt Sticky Wins, og Sticky Wins vil forøvrig også tre i kraft i basisspillet så lenge man får minst 3 frespin-symboler på hjulene, slik at man får muligheten til å kvalifisere seg til gratisrundene.

5x Or More er tittelen på bonusspillet i The Exterminator, og 5 eller flere eksemplarer av blåpapir-symbolet aktiverer dette spillet. Vaskebjørnen lager bare problemer for Alvin, før den bestemmer seg for å gjemme seg inne i huset – hvor har den blitt av, mon tro?

Etter hver gevinstutbetaling har man sjansen til å spille kvitt eller dobbelt med den for å forsøke å doble utbetalingen. Alvin Goodman vil i det nye skjermbildet legge et spillekort på bordet – men hvilken farge har det? Rødt eller svart? Du kan gjette flere ganger på rad og mangedoble gevinsten din, men gjetter du feil er den tapt.

Vi avslutter med en liten oppsummering og må rett og slett si oss godt fornøyd med hva Betsoft har prestert i The Exterminator. Sticky Wins er bestandig genialt, og gratisrunder, bonusspill og wildhjul gjør dette til en meget bra spilleautomat! I tillegg er det stor humor å oppleve kampen mellom Alvin og vaskebjørnen!

Humor er bestandig populært i spilleautomater, og vi vil derfor elegant lede deg videre til automaten om Paco and his Popping Peppers!