The Funky Seventies

I spilleautomaten The Funky Seventies blir vi på ubønnhørlig vis tatt med på et liten nostalgi-tripp til det funky 70-tallet! Her er diskofaktoren høy og blander vi det med en skikkelig knallgrønn farge og passende symboler, får vi altså en spilleautomat som The Funky Seventies!

The Funky Seventies – Disco Fever!

I The Funky Seventies her Net Entertainment valgt å kjøre full pakke fra 70-tallet, og dette gjelder både farger, musikk og bruk av symboler. Symbolbruken er litt morsom ettersom vi finner en rekke velkjente symboler som virkelig tar 70-tallet på kornet, og da kan vi nevne discokulen, kassetten og noen dugelige platåsko!

Denne automaten er en del av en serie på tre automater, og de øvrige er The Groovy Sixties og The Super Eighties!

Hvis vi først går litt teknisk til verks så ser vi at The Funky Seventies faktisk har 4 rader å skilte med, og med totalt 5 hjul så gir dette hele 40 gevinstlinjer på automaten. Man får derfor nok av gevinstmuligheter for hvert spinn. Man har dessuten muligheten til å spille med opptil 5 mynter på hvert spinn med en myntverdi som strekker seg fra 0.01 til 5.00.

Bonusfunksjoner er det vi liker aller best med spilleautomater og i The Funky Seventies er det to funksjoner som skiller seg ut: Stacked wilds og gratisrunder.

Stacked wilds, eller stablede wilds, er en funksjon som innebærer at deler av eller hele hjul kan være dekket av wildsymboler. Et wildsymbol er et symbol som fungerer som en joker, og som kan inngå i kombinasjoner med alle andre vanlige symboler. Stacked wilds øker selvsagt mulighetene for å vinne gevinst, og kan, hvis man er heldig, gi store utbetalinger.

Når man får tre scattersymbol tilfeldig plassert på hjulene vinner man 5 gratisrunder i The Funky Seventies. I gratisrundene blir alle gevinster man vinner doblet i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen. Får man 3 nye scattere i gratisrundene vinner man ytterligere 5 runder.

The Funky Seventies er en automat som er helt grei og som har de mest grunnleggende funksjonene inntakt. Stablede wilds, scattere og gratisrunder sørger for at dette er en automat som er på det jevne. Er du en stor fan av 70-tallet vil nok denne automaten appellere sterkere til deg enn andre!