The Ghouls

I The Ghouls er det skrekkblandet fryd som står i sentrum og her er det klassiske spøkelseshus, kirkegårder og ubehagelig Halloween-stemning som råder!

The Ghouls

The Ghouls er en aldri så liten klassiker fra Betsoft, og det er tydelig at det er en stund siden den ble gitt ut. I etterkant av denne automaten har blant annet Betsoft gitt ut sin meget gode Slots3-serie, men det er allikevel plass til en enklere automat som faktisk har ganske gode funksjoner! Videre i vår omtale av The Ghouls får du vite hva automaten har å by på av godsaker til oss!

I The Ghouls får vi servert 5 hjul, 3 rader og 20 linjer som vi kan vinne gevinstene våre på. Når det kommer til innsats så kan vi spille med opptil 5 mynter pr. linje og med en verdi på myntene som maksimal kan settes til 0.50 kreditter. Høyeste gevinst blir derfor 75 kreditter.

I The Ghouls finner vi et wildsymbol som er representert av gresskaret, og dette symbolet er enkelt forklart en joker. Det betyr at det kan være en del av en hvilken som helst kombinasjon bestående av andre vanlige symboler. Kombinasjoner kan da fullføres eller forlenges ved hjelp av wildsymbolet. Wildsymbolet kan imidlertid ikke erstatte bonussymboler, scatteren eller jackpotsymbolet.

Gratisrunder er nærmest et must for at en spilleautomat skal bli tatt på fullt alvor, og i The Ghouls er det dracula-symboler i 3 eller flere eksemplarer tilfeldig plassert på hjulene som gir oss gratisrunder. 3, 4 og 5 scatter utløser henholdsvis 5, 10 og 20 gratisrunder.

Progressive jackpotter er noe vi nordmann har et godt øye til og ikke minst god erfaring med – det finnes vel knapt noen grenser på hvilke gevinster vi har vunnet! At jackpotten er progressiv betyr at den vokser for hver innsats som legges i. For å kunne vinne denne må man få 5 eksemplarer av jackpotsymbolet på hjulene samtidig som man spiller med maks innsats, og jackpotsymbolet er forøvrig representert av spøkelseshuset.

Hvis man får 3 eller flere eksemplarer av bonussymbolet i en tilfeldig posisjon på hjulene starter bonusspillet Gravplyndring. Bonussymbolet er representert av gravsteinen, og ved bonusspillets start må vi følge med til kirkegården. Her får vi se 6 forskjellige graver og du må velge de gravene du skal plyndre for å se hvilken bonusgevinst de inneholder. Hvis vi får flere enn 3 bonussymboler vanker det en multiplikator som blir brukt mot gevinstene vi vinner – og det er jo bestandig hyggelig!

The Ghouls er en god spilleautomat med de funksjonene vi forbinder med komplette spilleautomater, ettersom vi finner både wilds, freespins og et bonusspill. I tillegg har automaten en progressiv jackpot som kan lokke til seg mange spillere!

Spenning og ubehag fascinerer mennesker og kansje vil du også like spilleautomatene Crusade of Fortune og Devil’s Delight!