The Glam Life

Nipp til champagne ombord på yachten… stikk av en weekend med ditt private fly…åpne porten og kjør inn til villaen din i den fantastiske bilen din… Velkommen til The Glam Life! Her er det enkelt og greit bare å nyte de bedre tingene i livet, og komfort og endeløs luksus er stikkord!

The Glam Life – Spilleautomat fra Betsoft

Overdådig luksus og muligheten til å gjøre absolutt hva man vil er en drøm svært mange av oss har, og i The Glam Life har vi i hvert fall muligheten for en stakket stund å drømme oss litt bort. I denne automaten har du mye å se frem til og mange gode funksjoner som vil underholde deg stort, og The Glam Life oser av klasse og stil! Bruken av symboler henspeiler også på det søte livet og vi finner blant annet kredittkort, diamanter, limo’er, privatfly og parfyme.

Vi kan kanskje strekke oss så langt dom å si at The Glam Life henvender seg mer til kvinner enn menn, uten at det ekskluderer gutta fra å prøve automaten! Hvis du leser videre kan du få et nærmere innblikk i de forskjellige funksjonene vi finner i The Glam Life, og hvordan man utløser disse.

Pass på å sjekk ut Mr. Vegas og The Finer Reels of Life.

Den tekniske oppbygningen av The Glam Life er av den klassiske sorten, og det betyr underholdning for oss over 5 hjul og 3 rader, med muligheten til å vinne gevinster langs automatens 25 linjer. Som vanlig fra Betsoft får vi satse alt fra 1-5 mynter pr. linje med en myntverdi som strekker seg fra 0.02-0.50. Maksimal innsats pr. spinn blir derfor 125 mynter, eller 62,5 kreditter.

Den første bonusfunksjonen vi tar for oss i The Glam Life er Click Me-funksjonen, som nærmest har blitt en signatur-funksjon fra Betsoft. Denne funksjonen starter når man får 3 eksemplarer av smykkeskrin-symbolet langs en aktiv gevinstlinje, og du skal helt enkelt velge ett av skrinene for avsløre hvilken bonusgevinst som venter deg, og da snakker vi om en myntgevinst å opptil 1150 kreditter.

Den neste bonusen vi kommer innom i The Glam Life er den som kalles Match Bonus, og den aktiverer vi ved å få 3 eksemplarer av parfymeflakongen på en aktiv gevinstlinje. 15 esker med ringer vil så bli presentert for deg, og din oppgave blir å velge en av disse eskene for å avsløre tre forskjellige diamanter, og du skal fortsette å velge helt til 3 like diamanter er avdekket. Bonusgevinsten din blir utbetalt og størrelsen på den bestemmes av hvilke 3 steiner du matchet.

I The Glam Life har vi jo selvsagt også muligheten til å vinne gratisrunder, og dette er faktisk noe av det kjekkeste som finnes i online spilleautomater. For å vinne de ettertraktede gratisrundene må vi hoste opp 3 eller flere eksemplarer av privatflyet langs en aktiv gevinstlinje, og 3, 4 og 5 fly gir henholdsvis 5, 10 og 25 gratisrunder!

Trodde du kanskje at Betsoft hadde hoppet over bonusspillet? Det har de såvisst ikke, og 3 eller flere eksemplarer av herskapshuset langs en aktiv gevinstlinje fyrer i gang ‘Jorden Rundt’-bonusspill! Bonusspillet foregår i et nytt skjermbilde og her blir vi presentert for 3 ulike, men kjente reisemål som du skal reise til med privatflyet ditt. Er det en privat upper class fest i New York som frister mest, eller er dét å være æresgjest på en middag i Paris som lokker aller mest? Kanskje å spasere opp den røde løperen på en filmpremiere i Hollywood som ser mest spennende ut? Mulighetene er uante for deg, og hver av disse reisemålene har sin egen bonusutbetaling. Når reisemålene er gjennomført blir premiene summert og du må tilbake til basisspillet.

Som om ikke alle disse funksjonene i The Glam Life var nok, så har jaggu Betsoft inkludert en jackpot også! Denne kan man kan vinne hvis man får 5 eller flere yacht-symboler langs en aktivert gevinstlinje, og for å kunne vinne den må man også spille med maksimal innsats.

I The Glam Life kan vi skyve unna det grå hverdagslivet for en stund og oppleve det herlige jetset-livet og bare være riking! The Glam Life er en meget bra spilleautomat som tilbyr veldig mange gode bonusfunksjoner, noe som inkluderer både freespins og et skikkelig bonusspill – spinn hjulene og kryss fingrene!