The Groovy Sixties

Gikk du glipp av hele greia med flower-power og en hel ungdomsgenerasjon i opprør mot den eldre garden? Ingen fare! Net Entertainment har laget en spilleautomat i The Groovy Sixties som fanger tidsånden på en suveren måte, og nå kan du både oppleve det hele og vinne penger samtidig hvis du er heldig!

The Groovy Sixties – tripp tilbake til 60-tallet!

I The Groovy SIxties får vi altså en totalpakke som gir oss hele 60-tallet komprimert inn i en online spilleautomat – hvor bra er ikke det! Farger, klassisk 60-tallsrock, herlig symbolbruk og ikke minst gode utbetalinger er blant argumentene for å teste ut denne spilleautomaten fra NetEnt!

Dette er den første av i alt tre automater i en serie fra NetEnt. De øvrige to er The Funky Seventies og The Super Eighties!

Som vanlig er vi mest interessert i å finne ut hva det er som er spesielt bra i hver av de spilleautomatene som finnes her på Spill Norgesautomaten, og i The Groovy Sixties er det mye bra å ta for seg. Det første vi legger merke til er at automaten har 4 rader i stedet for de tradisjonelle 3.

Det første som er positivt med denne automaten er at vi får Stacked Wilds her, noe som i praksis betyr at store deler av hjulene kan dekkes av wildsymboler. Wilds er symboler som fungerer som jokere og som derfor kan inngå i kombinasjoner med alle andre vanlige symboler.

Det andre vi ønsker å se nærmere på er gratisrunde-spillet. Hvis man får 3 symboler som er merket ‘Scatter’ i tilfeldige posisjoner på hjulene vinner man 5 freespins i The Groovy Sixties. I gratisrundene blir alle gevinster man vinner multiplisert med to, og 3 nye scattere i gratisrundene gir ytterligere 5 freespins.

Hvis vi skal påpeke noen mangler, så finner vi ikke noe integrert bonusspill i The Groovy Sixties, og dette fører til at automaten egentlig ikke skiller seg så veldig ut fra mengden. Tematisk sett er automaten gjennomført og fungerer forøvrig godt. Maksimal innsats ligger på hele 1000 kroner, så her kan også highrollere kose seg!