The Mc Murphy’s

Hvordan høres det ut med en bilferie med 7 familiemedlemmer på kryss og tvers av Europa? Stressende? I spilleautomaten The Mc Murphy’s får vi oppleve nettopp dette – selvsagt glitrende skildret av Sheriff Gaming som vanlig! Prøv noen runder helt gratis her eller spill med ekte penger hos ComeOn – les omtalen her!

The Mc Murphy’s – Anstrengende bilferie gjennom Europa!

Stort lystigere og mer optimistisk stemning enn det som råder i spillautomaten The Mc Murphy’s skal man lete etter, til tross for det gravalvorlige temaet: familieferie! Sheriff Gaming skuffer oss heller ikke denne gangen, og tilbyr strøken grafikk, herlige animasjoner, lekker introduksjonsvideo og mange funksjoner – rett og slett en knakende god spilleautomat! Vi loser deg gjennom automatens funksjoner slik at du får all den kunnskapen du behøver for å kunne nyte spillet til fulle!

Vi starter i kjent stil med en beskrivelse av The Mc Murphy’s harde fakta, og vi ser at vi får intens familiehygge tildelt over 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer. Når det kommer til innsatsmulighetene så kan vi være hardtsatsende ettersom det er mulig å sette inntil 5 mynter på hver linje med en maksimal myntverdi på 5.00. Dette gir en toppinnsats på 500 kreditter, noe som er et nivå de aller fleste av oss bare kan drømme om!

The Mc Murphy’s inneholder selvsagt en joker, eller et wildsymbol som det heter på engelsk. Jokeren har den funksjonen at det kan inngå i kombinasjon sammen med andre symboler, og i The Mc Murphy’s er jokeren symbolet av familiens gutt. Jokeren vises på hjul 2, 3 og 4.

Muligheten til å vinne gratisrunder er også tilstede i The Mc Murphy’s og er noe som må til hvis en spilleautomat skal få full uttelling hos oss! Man vinner gratisrunder når man får 3 eller flere bonussymboler tilfeldig plassert på hjulene. 3, 4 og 5 symboler gir henholdsvis 3, 6 eller 9 runder – og vi må få lov til å si at antallet gratisrunder som tilbys er litt kjipt! 15-20 runder er en minimum når man får 5 gratisrundesymboler. Det som imidlertid er svært bra i gratisrundene er at en skred-funksjon aktiveres, og det innebærer at symboler i vinnende kombinasjon forsvinner og gir sin plass til nye symboler. På denne måten kan man vinne flere ganger på det samme spinnet. For hvert skred vil også en økende gevinstmultiplikator tre i kraft.

I gratisrundene kan man få enda en bonusfunksjon – nemlig Extra Bonus Drops. Får man 3, 4 eller 5 Extra Bonus Drops-symboler i gratisrunder utløser dette 3, 6 eller 9 ekstra gratisrunder på The Mc Murphy’s.

I The Mc Murphy’s er det altså mye innhold og humor vi blir presentert for, og stemningen er som sagt meget lystig og god. Gratisrundene er gode med sin inkluderte skred-funksjon, samt at man har muligheten til å vinne ekstra gratisrunder i en pågående gratisrunde. Et skikkelig kult bonusspill hadde virkelig vært prikken over i’en og gjort The Mc Murphy’s til en meget bra spilleautomat!