The Osbournes

Her får vi endelig familien Osbourne i spilleautomat-formatet – vi ønsker velkommen til The Osbournes spilleautomat fra Microgaming!

The Osbournes – En av verdens pussigste familier som spilleautomat!

Å få en slot med den mer eller mindre gale gjengen i The Osbournes var vel ikke annet enn ventet! Det er Microgaming som står bak denne produksjonen, og spilleautomaten er, til tross for sitt grusomme ytre og irriterende musikk, veldig populær! Vi finner gode funksjoner i automaten, og hvis man skrur av musikken blir dette en bra spilleopplevelse. I resten av omtalen ser vi nærmere på hva The Osbournes spilleautomat kan tilby oss av funksjoner og underholdning.

Den første bonusfunksjonen vi tar for oss er Mini’s Free Spin Trail bonus spill (hunden egentlig heter Minnie) hvor man kan vinne opptil 300.000 mynter. Minnie er som kjent en av familiens flere hunder og hvis man får 3 eksemplarer av henne i en tilfeldig posisjon på hjulene starter bonusspillet. Her blir man først tildelt 10 free spins hvor alle gevinster man vinner blir doblet i forhold til normal utbetaling. Hvis symbolet av hunden vises på hjul 2, 3 og 4 i løpet av free spins, vil hun bevege seg etter et spor som leder til hver av Osbourne-familiens medlemmer. Hvis hunden når ett av familiemedlemmene får man en tilfeldig bonusgevinst samt at gratisrundene stilles tilbake til start, slik at du fortsatt har 10 free spins igjen! Hvis man har ubrukte gratisspinn på slutten av et bonusnivå blir disse rundene multiplisert med med den totale innsatsen man har spilt med, og man får dette beløpet ut som en bonus. Hvis Minnie når det siste familiemedlemmet langs sporet blir gevinsten man får for ubrukte free spins doblet.

Den neste funksjonen vi ser nærmere på er Knock Knock Bonus, og denne starter hvis man får 3 eller flere dørknakker-symboler etter hverandre på en aktiv gevinstlinje, startende på hjulet lengst til venstre. Man skal da velge ett av disse symbolene for å avsløre hvilken bonusgevinst man vinner. Symbolene skjuler en gevinstmultiplikator på mellom 2x og 5x, og her har man faktisk muligheten til å vinne opptil 100.000 mynter hvis man har full klaff!

Den siste bonusfunksjonen heter Grab A Gift og i dette spillet skal man forsøke å stoppe på den gevinsten man vil ha. Dette er et bonusspill som aktiveres tilfeldig, noe som betyr at det ikke er noen spesielle kombinasjoner som utløser spillet. Man skal altså forsøke å velge en gave og hvert familiemedlem har en gave som er spesiell for dem. Ozzys gave inneholder en multiplikator som varierer fra 2x til hele 30x, mens Sharons gave har en multiplikator fra 3x til 25x. Kelly’s gave gir oss en verdi på 4x til 20x, mens broren Jacks multiplikatorverdi går fra 6x til 15x. I dette bonusspillet kan man vinne opptil 6.000 mynter hvis lykken står en bi.

Da har vi sett på hva The Osbournes spilleautomat har å tilby oss, og som sagt så har den flere gode bonusspill som gir meget gode utbetalinger – hele tre i tallet! Dette gjør at den totale spilleopplevelsen dras klart opp etter det elendige førsteinntrykket man får etter å ha hørt den grufulle musikken og den i beste fall svake grafikken. Alt i alt ok – men den kunne være mye bedre! Prøv selv!