The Slotfather

“I’ll offer them a jackpot they can’t refuse”… de berømte ordene uttalt av den store bossen i spilleautomaten The Slotfather! The Slotfather er den hemmelige sjefen i underverdenen og som kontrollerer alle spilleautomatene, små såvel som store. Han er mannen som trekker i trådene, mannen som kontrollerer et organisert syndikat av spilleautomater som strekker seg over hele byen og vel så det, mannen som bare går under navnet The Slotfather!

The Slotfather – en spilleautomat du ikke kan avslå!

The Slotfather er et av spilleautomat-historiens definitive høydepunkt, og er en automat som selvsagt harselerer med Gudfaren-trilogien – men på en god måte, for all del! Dette er tre legendariske filmer, og Betsoft har med sin Slots3-automat The Slotfather også laget en legendarisk spilleautomat! Videre i denne omtalen kan lese alt om The Slotfather og selvsagt prøve den helt gratis så lenge du måtte ønske!

Test også ut automatene No Mercy og den fantastiske Scarface!

The Slotfather er en video spilleautomat av høy kvalitet som gir oss strålende underholdning over 5 hjul og 3 rader, og lar oss vinne gevinster langs 30 forskjellige gevinstlinjer. Dette er et vanlig oppsett fra Betsoft, og når det gjelder innsatsen så kan man satse maks 5 mynter på hver av linjene. Den høyeste myntverdien er 0.50 og dette gir da en maksimal innsats på hvert spinn på 75 kreditter.

I The Slotfather finner vi flere spennende bonusutbetalinger, og vi skal her se nærmere på disse. Som du kan se så har vi flere lugubre typer som dukker opp på hjulene, og en av disse er den småsleipe Sammy Quick Fingers. Hvis symbolet av ham dukker opp ved siden av stresskofferten som er full av penger, langs gevinstlinje 1, 2 eller 3, vinner vi en bonusgevinst på direkten! Sammy Quick Fingers vil strekke seg mot kofferten og hente en stabel med sedler som han overrekker deg.

The Slotfather gir oss også muligheten til å vinne gratisrunder, og det er bestandig konge å få muligheten til det! Får å kunne vinne gratisrunder er det en av de andre lyssky typene som står sentralt, nemlig farlige Frankie the Fixer, og vi kan jo bare spekulere i hvorfor han kalles det! Hvis symbolet av Frankie the Fixer havner på siden av maskingeværet på linje 1, 2 eller 3 vil det virkelig skje saker og ting. Gangsteren strekker seg da etter sitt Tommy Gun og plaffer løs mot oss, og vi får da se store kulehull overalt på hjulene. Du klikker deretter på ett av kulehullene for å avsløre hvor mange gratisrunder og hvilken gevinstmultiplikator du vinner! Fantastisk herlig! Ps! Visste du forresten av et slikt maskingevær også kaltes for Chicago Typewriter? Mon tro hvorfor….

Vi har også en siste underboss, nemlig Fat Tony, og hvis vi får 3 eller flere eksemplarer av ham i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner vi en kredittgevinst. 3, 4 og 5 slike symboler gir en gevinst på henholdsvis 250, 500 og 1500 kreditter.

Vi gjør som vanlig og sparer det beste til slutt: bonusspillet! Hvis du får 3 eller flere eksemplarer av The Slotfather i egen skumle person i en hvilken som helst posisjon på hjulene får du tilgang til bonusspillet. Bonusspillet starter med at du får muligheten til å tjene inn litt penger til The Slotfather, og det skal du gjøre ved å plassere ut 3 spilleautomater blant 6 forskjellige lokaler i byen. Du velger selv hvor du vil plassere automatene, og når du har gjort et valg får du se en bonusgevinst som viser verdien av valget du gjorde. Når alle automatene er plassert ut inviteres du inn til The Slotfather og hans tre underbosser, hvor han erklærer at han er fornøyd med jobben du har gjort, og gir deg pengene du har vunnet! Tøft bonusspill med gode gevinster!

Det er sannelig ikke rart at The Slotfather har blitt en populær spilleautomat når vi ser på hva den kan tilby av underholdning! Grafikken er også pent snekret sammen, og det samme kan sies om den fantastiske musikken som er lagd til spillet. Musikken er inspirert av Gudfaren-filmene, men Betsoft har lagt en egen vri på den. Suveren automat med gode funksjoner! Nok sagt!