The Super Eighties

Net Entertainment har en trio av spilleautomater som tilhører den samme serien, nemlig The Groovy Sixties, The Funky Seventies og The Super Eighties. Alle disse automatene er oppbygde på samme måte og det eneste som skiller dem fra hverandre er temaet. Det er således individuelle preferanser samt eventuelt hvilken tiår man opplevde som tenåring som avgjør hvilken av disse man foretrekker. Her går vi gjennom The Super Eighties samtidig som du får muligheten til å teste automaten gratis. Å spille med ekte penger gjør du ved å klikke på et av bannerne som vises rundt automaten.

The Super Eighties spilleautomat

80-tallet hadde, akkurat som de fleste andre årtiene, diverse saker og egenskaper som mennesket alltid kommer til å forbinde med dette decenniet. Hvis man forbinder 80-tallet med en fryktelig mote, stressede børsmeklere og nybakte aksjemillionærer på Wall Street er men ikke på villspor i hvertfall. Begge disse verdenene inkluderes i The Super Eighties i form av rosa lakksko og teglsteinsstore jappe-telefoner!

Det finnes massevis av andre tidstypiske symboler i automaten, og disse blir du raskt kjent med etter å ha tatt et par spinn på automaten. Vi skal videre fokusere på andre funksjoner i The Super Eighties og de faktorene som gjør at automaten skiller seg fra andre NetEnt-maksiner.

Det er først og fremst utseendet på The Super Eighties som gjør at automaten skiller seg ut. Opplegget med 5 hjul, fire rader og totalt 40 linjer er ikke et vanlig syn i den store vide verden av spilleautomater. Andre automater som har det samme utseendet er Demolition Squad og søsterautomatene The Groovy Sixties og The Funky Seventies. Automatens design i kombinasjon med innsatsmulighetene gjør at en runde kan koste opptil 1000 kroner.

Noe som The Super Eighties har er stacked wilds, eller stablede wildsymboler. Som du kanskje ser når du spiller så faller wildsymbolene ned i blokker, noe som gjør at gevinstene kan bli ganske store. Får du flere slike blokker ved siden av hverandre er det ikke helt umulig at du kan kvittere ut en skikkelig sum penger.

The Super Eighties er ikke på noen måte en fullspekket video spilleautomat, men den har et freespin spill som aktiveres av tre scattersymboler. Gratisrundene betaler ut doble gevinster i forhold til det som er normalt, og dessuten kan man aktivere ytterligere gratisrunder samtidig som gratisrundene pågår. Hvis vi skal komme med litt kritikk så er det litt pussig at man ikke får flere enn fem gratisrunder når freespins endelig blir aktivert.

Det er egentlig ikke så mye mer å legge til nå det gjelder The Super Eighties. Automaten passer nok best for de spillerne som vil gjenoppleve 80-tallet, samtidig som man gis muligheten til å spille på flere gevinstlinjer enn det som er normalt. Automaten er ikke blant Net Entertainments beste, men er fortsatt en spilleautomat som vil holde sin posisjon. Du finner lett ut om du liker automaten eller ikke ved å spille gratis her på siden.