The Twisted Circus

The Twisted Circus er en meget spesiell spilleautomat som har en stemning som kun kan beskrives som en mellomting mellom grov absurditet, humor og en ørliten dose skrekk iblandet litt frykt!

The Twisted Circus – lenge leve absurditeten!

Det er en kjent sak at mange mennesker har problemer med å takle sirkus-relatert underholdning slik som klovner, uvanlige mennesker og liknende, og til dere kan vi bare si en ting: dette er ikke en automat for dere! The Twisted Circus er som tittelen mer enn antyder en spilleautomat som forestiller et litt forskrudd sirkus med flere nokså uvanlige aktører. Bare musikken i seg selv er nok til å sende frysninger nedover ryggmargen til flere, og den høres rett og slett vindskjev ut og etterlater seg en meget spesiell stemning som kan minne om et lite ubehag – et godt stykke arbeid fra Microgaming der med andre ord! Jeg er dog ikke så sikker på om jeg ville ha vært tilstede på dette sirkuset…

The Twisted Circus er en spilleautomat som består av de vanlige 5 hjulene og 3 radene, men anvender seg ikke av gevinstlinjer. I stedet for finner vi funksjonen Way Wins som sørger for utbetaling så lenge like symboler havner på inntilliggende hjul, startende på hjulet helt til venstre. Når det gjelder bruken av symboler så finner vi en rekke merkelige sirkuskarakter her og da nevner glatt den litt ekle sirkusdirektøren, den ildsprutende mannen, den trekkspill-spillende apekatten med mer. Her er det altså mye rart, men det er en utrolig fascinerende stemning i The Twisted Circus. Way Wins finner vi i en rekke andre automater, deriblant Reel Rush!

The Twisted Circus er slettes ikke bare tant og fjas – det er en knakende god spilleautomat med en rekke lukrative og spennende funksjoner. Vi kan starte litt soft og ser da at automaten har et wildsymbol som fungerer som en joker, og som derfor kan inngå i kombinasjoner med andre vanlige symboler. Wildsymbolet er representert ved The Twisted Circus-logoen og når symbolet blir en del av en vinnende kombinasjon sørger dette for at gevinsten blir multiplisert med tre i forhold til normal utbetaling!

Vi finner også et integrert gratisrunde-spill som aktiveres når man får tre eller flere scattersymboler på hjulene, og man vinner da totalt 13 freespins. Scattersymbolet er representert ved billetten og er merket ‘Scatter’. I gratisrundene blir alle gevinster multiplisert med tre i forhold til normal utbetaling, og man har faktisk muligheten til å vinne hele 550.000 mynter her hvis man har full klaff!

Best av alt er det at vi i tillegg til gratisrunder også får et bonusspill inkludert i The Twisted Circus! Bonusdirektøren fungerer som bonussymbol og får vi dette symbolet samtidig på hjul 3, 4 og 5 blåses bonusspillet Circus Match Bonus i gang. Circus Match Bonus har et format som kan minne om et skrapelodd, og man skal finne frem til tre like symboler for å vinne en bonusgevinst. Også i Circus Match Bonus finner vi et wildsymbol som fungerer som en joker, og man kan faktisk være så heldig at man kan matche flere figurer samtidig for å få større gevinster hvis man får frem et wild. Får man 3 wilds gjør man rent bord! Toppgevinsten i bonusspillet er på 42.000 mynter.

Lar du deg fascinere av The Twisted Circus? Slapp av – det er helt normalt, og vi elsker selvsagt også denne pussige tilveksten fra Microgaming på spilleautomat-kartet! Prøv noen gratis runder på The Twisted Circus her på Spill Norgesautomaten og finn ut om automaten er noe for deg.