Thief

I Thief spilleautomat fra Net Entertainment blir vi med en erfaren tjuvradd på et brekk inn i en bygning som tydeligvis er fra fremtiden en gang. Let med lys og lykter etter free spins og utvidede wilds!

Thief – Net Entertainment spilleautomat

Det er en kvinnelig innbruddstyv som står i sentrum denne gangen, og det er ingen tvil om at hun kan sine saker! I denne omtalen av Thief spilleautomat skal vi se nærmere på de funksjonene vi finner i automaten, og da snakker vi om wilds og free spins.

I automaten Heist får du også bevise dine tyveriferdigheter!

Vi starter imidlertid med å kikke på automatens oppsett, og vi ser da et klassisk spilleautomat-oppsett som består av 3 rader og 5 hjul, kombinert med 25 linjer som vi kan vinne gevinster langs. Når det gjelder innsatsen så ligger den på €125 hvis vi skrur alle bryterne på fullt, men det er imidlertid fullt mulig å spille for et lavere beløp.

Den første funksjonen vi ser på er wildfunksjonen, og som sagt er det et utvidet wild vi møter her i denne automaten. Et utvidet wild er et symbol som utvider seg til å dekke hele hjulet når det blir en del av en vinnende kombinasjon. Et wildsymbol er som mange vet et symbol som har en jokerfunksjon på hjulene, altså at det kan være en del av vinnende kombinasjon bestående av andre, vanlige symboler. I denne automaten kommer utvidet wild til syne på hjul 2, 3 og 4.

Den neste funksjonen tar for oss er scatterne. I Thief finnes det to scattersymboler som aktiverer hvert sitt free spins spill, nemlig et vanlig scatter og et Adrenaline scatter – du ser enkelt forskjell på dem. Disse symbolene vises kun på de tre siste hjulene, altså hjul 3, 4 og 5. Får man tre vanlige scattere, eller en tilfeldig miks av tre symboler av begge scatterne, aktiverer man den vanlige gratisrunden. Man får da 10 free spins på casinoets bekostning.

Får man tre Adrenaline scatters på de tre siste hjulene får man 10 Adrenaline free spins, og i disse rundene ligger alt til rette for at man skal vinne gode penger! Antallet symboler som er med er redusert til tre, og ett av disse er et nytt diamantsymbol som betaler godt! De øvrige symbolene er verktøykassen og Adrenaline scatter. Ettersom antallet symbolet er redusert gir dette selvsagt større sjanser for gevinster, og det er selvsagt bare å krysse fingrene for at spesielt diamantsymbolet skal komme dominere rundene dine!

Thief er en nedstrippet spilleautomat som ikke har all verdens funksjoner å by på, men automaten fungerer greit allikevel. Vi får to forskjellige free spins spill, noe som trekker opp, samt en utvidet wild som kan gi store utbetalinger hvis man får flere slike samtidig på hjulene samtidig.