Three Wishes

Hvem liker vel ikke en god lampeånd, spesielt en som gir deg tre ønsker? I Three Wishes fra Betsoft får vi nettopp dette i en klassisk østen-inspirert spilleautomat, men hvilket ønske vil du komme med? Endeløs rikdom? Berømmelse? Eller er det kanskje sann, udødelig og lidenskapelig kjærlighet du søker? Uansett hva du vil ha; lampeånden vil hjelpe deg på din vei!

Three Wishes – la lampeånden hjelpe deg med å vinne!

Spilleautomater med en tematisk retning som strekker seg østover finnes det mange av, og Three Wishes er faktisk en liten godbit fra Betsoft Gaming. Her er det mange funksjoner som vil sørge for fine gevinster til deg, og denne omtalen tar for seg disse og guider deg gjennom Three Wishes

Three Wishes er litt spesiell til å være fra Betsoft ettersom de i denne automaten bryter med flere av sine svært fastholdte prinsipper når det kommer til oppbygningen av automaten. Automaten har de sedvanlige 5 hjulene og 3 radene, men i Three Wishes kan man spille med 10 mynter på hver rad, i stedet for de vanlige 5. I tillegg kan man vinne fra begge sidene av automaten, noe som betyr at en vinnende kombinasjon kan starte på hjul 1 og gå mot høyre eller starte på hjul 5 og gå mot venstre. Med maksimalt 300 mynter i sving og en høyeste myntverdi på 0.50 gir dette en maksinnsats på 150 kreditter – det dobbelte av det vi er vant med fra Betsoft!

Sjekk også ut den legendariske Arabian Nights som utbetaler store jackpotter!

Vi varmer lett opp til vår gjennomgang av bonusfunksjoner med å se på wildsymbolet. Dette symbolet er representert av det flygende teppet og er et symbol som fungerer som en joker – enkelt og greit. Det kan derfor være en del av forskjellige kombinasjoner bestående av vanlige symboler – gjerne samtidig – og fullføre/forlenge disse. Wildsymbolet har i tillegg til å være en joker også en annen funksjon i Three Wishes; nemlig Magisk Teppe-funksjonen. Denne aktiveres hvis man får det flygende teppet i en hvilken som helst posisjon på hjul 1. Det som da skjer er at det magiske teppet vil fly over hjulene og knuse alle symbolene det støter i på sin vei og gjøre dem om til bonuspenger som du vinner!

Tradisjonen tro har Betsoft inkludert en klikkbonus i Three Wishes, og denne funksjonen aktiveres når symbolet av apekatten kommer til syne i den midterste posisjonen på hjul 3. Du skal deretter klikke på de symbolene som omgir apekatten, og når du har valgt vil rakkeren riste gevinsten ut av symbolet. Dette fortsetter den med helt til du velger det symbolet hvor det i tillegg til en gevinst ligger ‘Collect’.

Vi får i Three Wishes også muligheten til vinne freespins og symbolet som starter denne bonusfunksjonen er skattekiste-symbolet. Tre eller flere eksemplarer av dette symbolet spredt tilfeldig utover hjulene gir gratisrunder og 3, 4 og 4 skattekistesymboler gir henholdsvis 5, 10 og 20 freespins!

Så over til selve hovedmomentet i Three Wishes – bonusspillet Tre Ønsker. Hvis du får symbolet av Lampeånden i tre eksemplarer langs en aktiv gevinstlinje startet bonusspillet, og det første du må gjøre er å vekke ånden fra sin søvn. Ånden vil deretter vises i en magisk sky og tilby deg 6 forskjellige valg: berømmelse, evig kjærlighet, et langt liv, visdom, reiser eller rikdom. Velg det du føler for og vinn plenty med gevinster! Et meget underholdende og spennende bonusspill!

Som du ser så er Three Wishes en virkelig underholdende og innholdsrik spilleautomat som gir oss svært mange bonusfunksjoner med tilsvarende gevinstmuligheter! Her er det bare å spinne i vei og håpe at lampeånden står deg bi og øser av sin magi over deg!