Thrill Spin

Er tivoli morsomt? Ja! Er spilleautomater gøy? Oh, yes! Hva med en blanding mellom disse to? Da får man spilleautomaten Thrill Spin!

Thrill Spin – en saftig blanding av tivoli og spilleautomater!

Bare for å ha det sagt med èn gang: Thrill Spin er ingen komplisert automat, verken når det kommer til funksjoner eller oppbygning, men den utstråler ren og pur glede og det er fullt mulig å vinne store gevinster her! Sirkus og absurd moro får du også i The Twisted Circus!

Thrill Spin er enkelt oppbygd og har et oppsett og utseende som er i NetEnts ånd. Vi får derfor tivolishow over 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer. Av funksjoner er det wilds, scattere og freespins som sørger for den største delen av underholdningen. Vi kan spille med 1-4 mynter pr. linje, og maksimalt er det altså 75 mynter i sving på ett spinn. Kjører man samtidig med den høyeste myntverdien på 5.00 gir dette en maksimal innsats på 375 kroner.

Thrill Spin har som nevnt et wildsymbol, og dette er i rettferdighetens navn et minimum for enhver spilleautomat. Wildsymbolet fungerer som en joker, og kan dermed danne vinnende kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Alle gevinster hvor wildsymbolet er en del av den vinnende kombinasjonen dobles i forhold til normal utbetaling.

Den beste, og forsåvidt eneste, bonusfunksjonen i Thrill Spin er gratisrunde-spillet, og dette aktiverer man når man får 3 eller flere scattere hvor som helst på hjulene. Scattere trenger ikke å følge gevinstlinjer, og gir derfor utbetaling uansett hvor de havner på hjulene. I Thrill Spinn gir 3 eller flere scattere tilgang til 15 gratisrunder, og dette er nokså generøst etter vår mening. Når gratisrundene i tillegg sørger for at alle gevinstene man vinner der blir multiplisert med 3, så kan det faktisk bli riktig å lønnsomt å havne der. Får man en dose wildsymboler der vil gevinstene virkelig skyte i været. Scattersymbolet gir i tillegg til gratisrunder også meget gode gevinstutbetalinger som er basert på innsatsen man spiller med. 2, 3, 4 eller 5 scattere gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med henholdsvis 2, 5, 25 eller 500! Max innsats og 5 scattere på hjulene gir dermed snaue 190.000 kroner i gevinst!

Så fryktelig mye mer er det ikke å si om Thrill Spin, men vi liker automaten godt allikevel. Om det er på grunn av de friske fargene og oppløftende temaet vites ikke, men en kombinasjon av dette samt muligheten til gode gevinster er nok det som gjør susen! Du kan prøve Thrill Spin gratis her på Spill Norgesautomaten og gjøre deg opp din egen mening. Spill med ekte penger gjør du enkelt ved å raske med deg en av bonusene som du finner rundt automaten.