Thunderfist

Hvis ninjaer, kampsport, japan og spilleautomater er en del av ditt interessefelt, ber vi deg nå stoppe letingen etter lykke – den får du her i form av spilleautomaten Thunderfist!

Thunderfist – svart belte i utbetalinger!

Det er Net Entertainment som står bak Thunderfist og her har de tatt et par grep som skiller automaten fra de fleste andre maskiner de har lagd. Gevinstlinjene er nemlig fjernet og erstattet av funksjonen Ways to Win. Dette betyr at vinnende kombinasjoner ikke følger bestemte linjer, men gir utbetaling så lenge de havner på tilstøtende hjul fra hjulet lengst mot venstre og mot høyre. Innsatsmessig holder automaten seg innenfor NetEnt-normalen, og den maksimale innsatsen er på €125 pr. spinn.

Wildsymboler er som regel en fast ingrediens i spilleautomater, og er noe spillere er glad for. Wilds fungerer som jokere og kan inngå i og danne vinnende kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. De gjør det med andre ord lettere å vinne gevinster. I Thunderfist er wildsymbolene i tillegg stacked/stablet, noe som gjør at de kan dekke hele hjul, samt at de kan dukke opp på flere hjul samtidig.

Freespins er også noe de fleste spillere har et nært og kjært forhold til, og også her tilfredsstiller Thunderfist oss i massevis. Det er scattersymbolet som gjør at man vinner freespins, og hvis man får 3, 4 eller 5 scattere i en tilfeldig posisjon på hjulene vinner man henholdsvis 10, 15 og 20 gratisrunder på automaten. Som om ikke det var nok med gratisrundene så vil alle gevinstene man vinner i freespins ble multiplisert med enten 2, 3, 4 eller 5, noe som selvsagt kan føre til meget pene utbetalinger.

For oppsummeringens skyld så ser vi at Thunderfist er en nokså enkel automat, men vi har allikevel latt oss begeistre av den. Gjennom denne enkelheten viser automaten også styrke, spesielt siden det står i stil med automatens østen-inspirerte tematikk. Stacked wilds og freespins med multiplikatorer sørger for å holde trykket oppe, men vi savner allikevel en integrert bonusrunde i Thunderfist. Vi anbefaler allikevel at du prøver automaten for å oppleve stemningen og de gode funksjonene!

Sjekk ut vår komplette liste av NetEnt-automater – der finner du garantert noe du vil like!