Thunderstruck

Velkommen til Thunderstruck – en av de aller mest spilte spilleautomatene på nett i Norge! Dette er en skikkelig klassiker og beryktet spilleautomat fra Microgaming, og her er det bare å snurre hjulene og satse på at de norrøne gudene dekker ryggen din og sørger for store gevinster!

Thunderstruck – klassisk og barsk spilleautomat fra Microgaming!

Thunderstruck er altså forløperen til den like populære Thunderstruck 2, men vi skal ærlig innrømme at den første av disse to bautaene har en spesiell plass hos oss! Med sin renskårne og tegnede grafikk og sine lynraske spinn er dette en ordentlig gammel traver som representerer mye av det spilleautomater handler om for svært mange – action, enkel oppbygning og en god gammeldags feeling!

Av oppbygning så er automaten så enkel som det kan gjøres med sine 5 hjul, 3 rader og 9 gevinstlinjer. Det er grunnfunksjonene på denne automaten som virkelig gjør Thunderstruck til det den er, for utover dem er den rett og slett utrolig lite fancy!

I Thunderstruck finner vi selvsagt et wildsymbol og det er representert ved guden Thor i egen person. Dette symbolet har en funksjon som tilsvarer en joker, noe som betyr at det kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med hvilke som helst andre ordinære symboler. Hvis wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon vil gevinsten blir doblet i forhold til normalen. 5 wildsymboler langs en aktiv gevinstlinje gir en gevinst på 10.000 mynter.

En spilleautomat er ikke en skikkelig spilleautomat uten en scatter, og et slikt symbol finner vi selvsagt i Thunderstruck. Scattersymboler er symboler som ikke trenger å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling, men som gir gevinst uansett hvor de havner på hjulene. I tillegg til å gi en kontantgevinst basert på innsatsen din, vinner man også 15 freespins hvis man får 3 eller flere scattere på hjulene. I gratisrundene blir alle gevinster multiplisert med tre, så her sier det seg at det kan bli store utbetalinger. Får man 5 scattere på hjulene finner man faktisk en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med 500, noe som overgår de aller fleste av dagens spilleautomater!

Thunderstruck har også en integrert gambling-funksjon som lar deg gamble med alle gevinstene du vinner. Du klikker enkelt og greit på gamble-knappen for å aktivere funksjonen, og gjetter hvilken farge som er på det skjulte spillekortet – rødt eller svart. Gjetter du riktig dobler du gevinsten din, mens en feilgjetning sørger for at pengene er tapt. Du kan også velge å satse på om det skjulte kortet er en spar, hjerter, kløver eller ruter, og gjetter du riktig her så får du gevinsten din multiplisert med 4.

Så veldig mye mer enn dette er det ikke å si om Thunderstruck, men det er vel strengt tatt nok. Man skal ikke tukle eller gjøre for mye ut av de gamle klassikerne! Selv om dette er en gammel spilleautomat holder den koken fortsatt og er en favoritt blant mange casinospillere. Prøv selv og se hva du synes!